Snemrcan Babyada pik Olmuş canım 2 3 gün değerlendirmende fayda var ama kafana bebepe sartlayarak bir birliktelik yaşama Sen biraz fazla kafana takıyorsun sanırım sal gitsin Hepimiz çok istiyoruz tabii ki inşallah da gebe kalırız ama sonuçta biz isteyince olan bir şey değil bu ay güzel haberler alırsın umarım
numix Evet canım olmuş. Eğer sperm sorunu varsa pik günü, bir gün ara ve diğer gün. Sorun yoksa pik günü, çatlama günü ve çatlamanın ertesi gününü değerlendir
Babyada numix eşime baktırmadık bilmiyoruz sperm sorunu var mı yok mu, ama 3 gün üst üste değerlendirmek sanırım şansı arttırıyor inşallah bu ay tutar 🙏🏻çok teşekkürler yorum için 🥰
numix Babyada ben geçen ay aynı bu ovülasyon testiyle 3 gün üst üste değerlendirdim ve şuan hamileyim 🤭
Babyada numix ayy çok sevindim sizin adınıza , rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin 🥰inşallah darısı isteyen herkese ve bana olsun 🥰 değerlendireceğim mutlaka teste de devam 🤗
Babyada Snemrcan kesinlikle yapı olarak takıntılı biriyim ondan sanırım salamıyorum pek. İnşallah her şey gönlümüzce olsun, isteyen herkesin duaları kabul olsun bu ay 🙏🏻❤️