bebegimhayalim XBirmelekannesiii sancin nasıl başladı nerede hissettin ilk ve su nisan gelmeden de sanci oluyomu
_Hulya7106 XBirmelekannesiii doğum öncesi lavman yaptılar mı ? Sancılar zor mu dayanılmayacak kadar gerçekten
XBirmelekannesiii bebegimhayalim benim su gelişim olmadı suyum hastanede patlattılar nişanım 2 hafta önceden gelmisti 3cm açıklıkla. Geziyordum 40. Haftada gece eşimle birliktelik yasadim 1 saat sonra sancılarım gelmeye başladı canım🥰
XBirmelekannesiii _Hulya7106 doğumdan 2 önce ishal olmuştum vücut kendini hazırlamış zaten sancılar o anki zorluk evet doğumla ölüm bir diyorlar doğru ama o evladinizi gördüğünüz gerçekten herssyi unutuyorsnuz 🥹🩷
bebegimhayalim XBirmelekannesiii ayyy çok iyi ya maşallah, allahim bende dogursaydim Bi hayırlısıyla 😵💫😂
XBirmelekannesiii Damlay536 ilkte yalancı sancı gibi 15 dk da bir sonra sıklaşmaya başladı 5 dk da bir oldu
bebegimhayalim asivemavii_07 bende 38+6. Dün nst de 100 80 filan 6 7 tane sanci çıktı ama düzenli değildi ve ben hissetmiyodum doktorum haftaya pazartesi tekrar görüşelim dedi valla bende Bi an önce doğurmak istiyorum ya
XBirmelekannesiii bebegimhayalim sancılar başladıysa hergün sıcak suyla duş alın sıcak suya oturun bol bol cinsellik
bebegimhayalim XBirmelekannesiii yapıyorum valla şimdi yine hemen duşa girdim çıktım normalde ilik su ile duş aliyodum simdi kaynar kaynar giriyorum valla 😂