Melissahan Kızlar bubaralar çok kötüyüm gündüz iyim ama akşam olunca çok kötü oluyorum benim gibi olanlar varmı?:(
Arsell Melissahan 19 haftalık oldum ben de öyleyim. Sabahtan biraz iyiyim, ama akşama doğru enerjim düştükçe düşüyor.. sanırım benimki beslenmeyle alakali
ZeynepDuru17 Melissahan aynı bende akşam sanki üzerime fil ordusu oturuyor ve başım çok ağrıyor çatlıyor resmen
Karsu123 Melissahan geçmiş olsun öncelikle rabbim yürek yükünüzü hafifletsin bol bol zikir çekin tüp bebek sürecinde en güzel şekilde geçer umarım eğer ki istediğiniz şey imkanszsa Rabbim imkansizlarn Rabbi (Allahümme ente rabbil müstehil )korkularınizi güvenle değiştirsin kederinizi ferahlıkla değiştirsin bugünlerin ağırlığını üzerinizden kaldirsin endişenizi huzurla değiştirsin inşallah bu şekilde söyleyin sürekli dilerim huzur bulursunz 💐🤲
Melissahan teacher-mom21 Canım sebebini bende bilmiyorum doktora gittim Panik atak olduğunu söylediler sakinleştirici verdiler ama hiç bir işe yaramadı Tüş bebek sürecindeyiz ve sinirlerim çok yıprandı ama son bir kaç gündür dahada kötüleştim çevremde bir kaç kişide bende aynıyım diğince böyle bi hastalık falan mı var acaba diğe düşündüm sizlere sormak istedim
Emel5805 Melissahan ne kadar sakin o kadar iyi ilk denemeniz mi bende tüp bebek yaptırıyorum.yasadiklarimi anlatsam roman olur cnm ama.yinede toparlanıp yine yeniden başlıyorum çünkü istiyorim gecirdigim. Ameliyatlar hele yinede çok.sükur diyorum insan ister istemez panik oluyor ama.buna tatlı heycan diyleim sadece stresi bırakın kimseye söylemeyin tedaviyi eşinizle aranizda kalsin
Melissahan Arsell Canım seninki evet beslenmenle alakalı olabilir yada hamilelikten ağırlık çöküyordur yoktur birşey
HilalErbas Bende panik atak ve anksiyete sorunu var hamilelik öncesi ilaç ve terapi ile minimum seviyeye gelmişti, şimdi ise ara ara endişe ve stres yaptığımda tekikleniyor size önerim terapi almanızda fayda var
Melissahan HilalErbas Teşekkür ederim canım önerin için bende terapiye gitmeyi düşünüyorum ilaç banada verdiler kullanıyorum iki gündür peki nasıl oluyor senin beni göğsüm sıkışıyor nefes alamıyorum kalbim deli gibi çarpıyor kendimi durduramıyorum sakinleşemiyorum deliricekmişim gibiyim her an ölüyorum gibi:(
Ecekrk Melissahan bende uzun süre çektim panik atak ve anksiyeteden kalp atışın hizlaniyor göğsün daralıyor kalp krizi mi geçiyorsun panik atak mı anlayamiyorsun birde benimki uykuda oluyordu hiç bitmeyecek gibiydi ama sonra ilaç tedavisi terapi ve kendi cabamla suan yok denecek gibi olduğu zamanda atlatma hızım ve şeklim değişti seninde insallah geçer bir an önce.
HilalErbas Melissahan Rica ederim canım , terapi ile yaşanan bu durumlarda nasıl davranmasını gerektiğini hakkında method ve uygulama gösterecektir
Melissahan Ecekrk Aynen canım benimde tam uykuya dalarken oluyor özelikkle akşam olurken bi sıkıntı bi daraltı bi korku her an ölücekmişim gibiyim nasıl atlatıcam bilmiyorum ilaç verdi doktor kullanıyorum 2 gündür ama bakalım daha bi etkisini görmedim
teacher-mom21 Ben ağrınız falan var sandım. İlk başlarda ben de öyleydim akşam olunca nefes alamıyodum kendimi dışarı atmak tek başıma yürümek istiyordum nefesim dahi kesiliyordu
Melissahan teacher-mom21 Bende aynen öyleyim canım neden neden diğe diğe kendimi yedim bitirdim toplarlayamıyorum bi türlü olmuyor ne yapsam bilemedim iki gündür ilaç kullanıyorum başladım bakalım belki faydası olur
Betren Melissahan ilac hemen etkisini gostermiyo bi 10 gün kullanın hissedersiniz agri kesici gibi bi etki beklemeyin hemen
Melissahan ZeynepDuru17 Benim birde karnım miğdem aşırı beni rahatsız ediyor çok sıkıyorum kendimi sakin olamıyorum adet olamamama bağladım hep ama sanırım değil
teacher-mom21 Melissahan ilaç falan kullanmayın bence benimde öyleydi geçti ilk gebelik mi sizinde belki hormonlardan olan bir şey çünkü herkeste oluyor akşam cidden nefes alamiyordum sanki çok kötü bir şey yaşamış gibiydim
Ecekrk Melissahan bu aralar hormonlar arttıkça sanırım anksiyete krizleri olmaya başladı yeniden pozitif düşünerek atlatmaya çalışıyorum bende umarım en kisa surede normale döneriz
ZeynepDuru17 Melissahan adetle alakalı değil bence midem çok ağrıyor başım çok aşırı ağrıyor migren var bende sanki bı an önce vakit gelsinde kavusalim die bekliyorum 🤲 sağlıkla sıhhatle kucağımıza almak nasip etsin rabbim
Cankuss35 Melissahan ilacın etkisini göstermesi 1-2 ayı bulur ama mutlaka tedaviye gidin. Bende hiçbirşey yoktu hamilelikte hormonlar yüzünden anksiyetem başladı . 3. Ayımdan sonra ilaç kullanıyorum çok şükür bebeğim sağlıklı ama siz iyi olmadan bebek sürecine girmeyin benden size tavsiye . Hormonlar zaten kaygıyı çoğaltıyormus . Bende ne olduğunu anlayana kadar kafayı yedim ama sizinki panikatak gibi duruyor
Melissahan Emel5805 Haklısın canım hayır ilk denememiz değil ikinci denememiz kimse bilmiyor sadece benim Annem biliyor onlarda olmasa delirirdim heralde daha önce tekrarlağan düşüklerim var bu yüzden doktorum genetik tüp bebek önerdi çok şükür herşey yolunda ama yurt dışında yaşıyorz Türkiyeye sürekli git gel eşimin işi için sorun oldu herşey üst üste geldi düşünmeden edemedim herşeyi sinirlerim bozuk kasılıp duruyorum:(
Melissahan Karsu123 Allah razı olsun ne kadar güzel yazmışsınız okurken huzur doldum amin inşallah canım inşallah🤲🏻♥️🤲🏻
Melissahan teacher-mom21 Canım daha gebe değilim nasilse transferim olucak ama adet olamıyorum daha önce kendim hamile kaldım ama bir kaç dega düşük yaptım bu yüzden genetik tüp bebek sürecindeyiz ama işte artık dayanamıyorum çok yıprandım
Karsu123 Melissahan cumlemizden inşallah tranfer sürecine girince Ya musavvir Celle celalühü ya mubdi Celle celalühü zikrini çekmeye başlayın olmazları olduran Rabbim arayan arzulayan herkese nasip etsin guzel düşünün güzel olsun bugün duam size 💐🤲