Merveee1996 3 hafta sonra nasipse detaylıya özele gitmek istiyorum aranızda izmir özel tınaztepefe detaylı ultrasona giren varmı ve ücreti bilen 🥰
nurcan05 Merveee1996 Kasım ayında nakit 1500 verdim kartla 1600 dü doktoru Serkan GÜÇLÜ çok memnun kaldık eşimle her şeyine tek tek baktı gösterdi resimler verdi CD verdi dosya şeklinde hepsini bize teslim ettiler muayeneden sonra verdiğimiz parayı hak ediyor gerçekten
nurcan05 Merveee1996 telefonlada fiyat söylüyorlar muhtemelen zamlanmıştır ama ben o zaman çok yere sormuştum en uygun fiyatta bunu bulmuştum
ceydaa35 Merveee1996 Merhaba ocak ayı gibi gitmiştim bende Serkan Güçlüye 2000 küsur birşeydi ama net hatırlayamadım arayınca telefonda bilgi veriyorlar zaten☺️
Merveee1996 nurcan05 evet bi tanıdığımda bu doktora gitmiş çok memnun kalmış nasipse bende bu doktoru düşünüyorum
nurcan05 Merveee1996 ne demek rica ederim kim bilir ne kadar olmuştur tabi bende normalde devlete gidiyorum detaylı yapmadıkları için gittim evimin dibinde doğumuda 22 falan demişlerdi zamlı fiyatı 35 falan olmuş genelde gidenler memnun hastaneden
vildann222 Bsygt95 Bsygt95 merhaba bu Tınaztepe dediginiz ozel mi yoksa üniversitesi hastanesi mi suanki dediginiz fiyat burda oturmuyorumda neresi oldugunu anlayamadim
Bsygt95 Zaten orda tek doktor var serkan güçlü diye Perinatoloji uzmanı olarak giderseniz o yapıcak detaylı ultrasonu nisaakb