tatlibebegim_ akifim0424 33+2 haftalığım 31+5de kontrole girdiğimde kafası doğum kanalına girmiş doğum ne zaman olur merak ediyorum 😅
_Hulya7106 akifim0424 bende 37+1 Cuma kontrolüm var baş aşşagıydı hep doğum kanalına girip girmedigini alttan çatı muayenesi yapıp mı söyledi ultrason ile mi acaba
Asure123 akifim0424 o bir anda oluyor sanırım ya. Ben bir gittiğimde bebek çok da inmemiş demişti. Diğer hafta gittiğimde inmiş iyice dedi
Asure123 akifim0424 egzersiz faydalı olabilir bunun için. Pilates topu üzerinde egzersizler, yürüyüş, squat. Benim arkadaşım doğum sırasında bebeği çok inmeyince squat yaptırdılar dedi, sonra hemen inmiş
akifim0424 _Hulya7106 ultrasonla söyledi. Baş aşağıda ama kanalın girişinde duruyor kanala inmemiş dedi
Asure123 akifim0424 geçen hafta gittiğimde inmiş dedi. Tabi ne kadar indi bilmiyorum ama önceki haftaya göre daha iyiydi
Asure123 akifim0424 38+3. Ama daha ne açılma var dedi ne yalancı sancı falan 😅 yani yalancı sancı oluyorsa da ben anlamıyorum. Nstde de bişi yok😁 hayırlısı bakalım
akifim0424 Asure123 ayy Allah’ım hayırla sağlıkla kolaylıkla evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🥹