1oglanannesi Sabah uyandım baya çok gelmişti tüm iç çamaşırım batmış durumdaydı o derece bu ne ola bilir korkmalımıyım ?
Birisi00 1oglanannesi Hamilelegim basindan ve oncesinden beri sari akintim var. Alttan muayende enfeksiyon var dediler mantar var dediler. Fitil-krem hepsini kullandim ama kesin cozum olmadi halada cekiyorum. 31+3 bizde. Doktorun ne derse benide bilgilendir
1oglanannesi SmyEsciv 28 haftada verdim enfeksiyon çıkmıştı zaten ilac kullaniyorum ama bu gun baya çok geldi ve vajinamda baskı var agırlık var sanki
1oglanannesi Birisi00 bendede en başından vardı ama bu kadar çok youn olmamıstı hiç tamam canım ne derse söylerim
1oglanannesi Birisi00 aradım doktorumu konustum fitile devam et dedi korkma enfeksiyondan dedi agrıların olursa ara dedi 🥲
Birisi00 1oglanannesi bende acile gittim bana da fitil ve krem verdi. Yogun dedi akintin. Yatis onerdi de yatmadim. Senin fitilin adi ne
1oglanannesi SmyEsciv bilmiyorumki analiz verdim doktorum cevapları kendisi aldı sonra mesaj yazdı ne kadar çıktıgını söylemedi ama çok çıkmış dedi ilaclar yazdı fitil yazdı filan
Cennet_kusum16 31 den sonra akintilarim benimde sarıya döndü ama enfeksiyon felan yok bol su için 3 litreden fazla içmeye çalışın