Bebekkk00 @Motherhoodie Evet bende şuan öyleyim bişey yiyemiyorum daha vericem diye korkuyorum alamıyorum gebe kalmadan da alamıyordumm mide bulantım geçerse bende alırım inşallah 💖
Bebekkk00 @Enfal_06 valla canım benimde hiç alamıyorum hamile kalmadan öncede alamıyordumm yaa dedim belki hamile kalsam alırım ama yok daha da vericem diye korkuyorum ama kızlar yazmış mide bulantılarıniz azalırsa alırsınız diye inşallah alırız
yamacsilaa Bebekkk00 12 haftalık hamileyim bende 45 kiloyla hamile kaldım miğde bulantısı kusma hala devam etmesine rağmen 50 kilo oldum bol su içtikçe iştah açılıyor bence
Bebekkk00 @buseyusuf27 ay ne güzel inşallah bende alırım dediğiniz gibi ben gebe kalmadan da alamıyordumm mide bulantısı geçerse alırım belki teşekkür ederim canım 💖
buseyusuf27 Bebekkk00 alırsın alırsın prılam etkılı bı ılac kullanabılırsın yazdırıp bnde kızımda su bıle ıcemıyodum onunla kendıme gelmstım
Bebekkk00 @asell13 nesguik nasıl oluyor canım toz mu nasıl yapıp icicem eyer alidiriyorsa gördüm burda alidiriyor falan ama hiç denemedim korktum zararlıdır belki diye ama bı deniyimm belki alırım teşekkür ederim bu aradaa💖
asell13 Bebekkk00 aynen aynen bildiğin toz nesquik kilo aldırıyor diyorlar ama ben tadını seviyorum 😊 bebekte gelişim olarak gayet iyiydi
zumraninannesii Bebekkk00 ben ilk hamileligimde 50 kiloydum 62 kiloyla doğuma girdim ilk 4 ay ne yesem fazlasıyla çikarirdim zamanla geçti ve kilo aldım alırsın zamanla biraz daha büyüsün de görürsün o zaman
Fatma_ecem4 Bebekkk00 bende 45 ile hamile kaldım 10 .haftamda üç haftada dört kilo verdigimi öğrendim bulantı hapı verdi serum taktılar iyi geldi geri iki kilo aldım şimdi 15 haftaligim
Bebekkk00 @asell13 Tamam canım benim denicem ama bı zararı yoktur demii bebeğe falan Dr falan tanışmaya gerek varmıdır yada sen sordun mu kusra bakma ha bire bişey soruyomm😅💖
asell13 Bebekkk00 önemli değil canım yüksek şekerin vs yoksa sıkıntı olacağını sanmıyorum hergün kutu kutu içmiyoruz sonuçta hafta 1-2 bardak sDece yoksa sade süt içiyorum
Mhbaby 45 ile hamile kaldım 43 e düştüm 15. Haftadan sonra bulantılarım bitti. 38.hafta 56 kiloyum 11. Haftadan kilo almaya çalışmak dogru degil bulantıların geçtiginde zaten alacaksın dogru ve saglıklı beslenmek önemli
Bebekkk00 @Mhbaby İymis canım ben hamile kalmadan da alamiyordum o yüzden hani sormak istedim ama demek ki bulantılarım bitince bende alırım inşallah