Gunes009 Bugün kontrolden geldim rahim ağzı kısalmaya devam ediyor, her kontrolden bir torba ilaçla çıkıyorum. Fenalık geldi. Allah bütün gebelere sağlıkla bebeklerini kucağına almayı nasip etsin 💖
Gunes009 Gamzegll inşallah, doktorum her seferinde bir hedef koyup bak bu haftayı görmemiz lazım diyor. Şimdi de 34 ü bekleyeceğiz inşallah
Gamzegll Gunes009 benim ikiz gebelikti 30. Haftamda 9mm idi 33 haftada 37 mm oldu 35. Haftada doğum yaptım rahim ağzı uzayıp kısalan bir şey
Gunes009 Gamzegll maşallah nasıl o kadar uzadı. Sizin rahim ağzı yetmezliğiniz yoktur ikiz ol aşı nedeniyle kısalmıştır. Benim rahim ağzı yetmezliğim var her iki gebeliğimde de dikiş atıldı. 24. Haftada kısalma başladı o zamandan beri uzamadı hiç
Gamzegll Gunes009 evet yoktu ama demek istediğim uzayabilir tekrardan güzel düşünelim 😍 progestan fitil kullandım ve en az günde 3 litre su içtim doktorum bunun işe yaradığını söyledi
Arzu501 Gunes009 nasıl oldu peki bebeğine kim baktdı. Benimde bebeğim var 8 aylık. Bakmak zorundayım 1 haftadır serklaj oldum şimdilik annem idare ediyor. Amma 2 hafta sonra gidicek ben kendim bakmak zorunda olucam
Sevvaldal Gamzegll maşallah🧿 ve darısı başıma. Ben de 27. Haftada tek yumurta ikizlerine hamileyim. Dün kontrolde 18 mm çıktı rahim ağzı. Sancım yok çok şükür🙏 ama karnım inanılmaz sert sizin de böyle sertlik var mıydı?
Gunes009 Arzu501 benimki pek bebek değil artık 4,5 yaşında 🥰 yine tabi bazen kalkmam gerekiyor işleri eşim yapıyor yemekleri kayınvalidem. Ben kızım için arada bir kalkıyorum yine de
Gamzegll Sevvaldal evet aşırı sertleşiyordu 27. Haftada normal diye düşündüm içim rahat etmeyince gittim nts de sancı çıktı 3 gün yattım çıktım sonra 30. Haftada yine yattım 33. Haftada yine 35. Haftada doğum oldu artık darısı başınıza 😍😍