sakinanneee3 Merhaba kızlar 3 gebeligim 38+0 gebeyim dr biraz gelişim geriliği var kilosu 2600 gram dedi ve 2 cm açıklıgın var bu hafta içi dogurursun dedi bu kilo ile küveze girer mi ve gelişimi geri oldugu için erken dogum sayılır mı 35 haftalık gibi ölcümleri
Kdrozdmr3455 sakinanneee3 Kilo için sadece kuveze almazlar sanırım ama dktrlqr tabi en iyisini bilir kuveze koyarlarsada sitres yapma bebeklerimizin iyiliği için yapiyorlar
Minigiim-vebenn52 sakinanneee3 39+2 de doğdu 2680 kilo ölçümleri 36 ile uyumluydu başından beri zaten böyleydi doktor minyon bebek olacak korkma demişti hastaneden 2480 le çıktık küveze girmedi çok şükür eğer solunumu düzgünse küvez durumu olmaz sen gelince bol bol emzirmeye çalış
yenidenanne34 sakinanneee3 daha erken doganlari bile 2 kilo olunca cikariyolar küvezden sanmiyorum 2600le alacaklarini ama farkli bi durum olursa belli olmaz tabi sen icini ferah tut
Aysetk sakinanneee3 akciğer gelişimi önemli oluyor canım doğumdan sonra solunumda sıkıntı varsa kuveze alıyorlar veya başka bi sağlık sıkıntısı kilosundan değil yani
Melosunannesii sakinanneee3 37+0 da doğum yaptım kızıma 1 gece önce 2700 dediler 3240 Gr doğdu 2 kg üzeri normal
Ebru3457 sakinanneee3 2600 kiloyla almazlar bence benim bir tanıdığım 41. Haftada 2400 kilo felan doğum yaptı küveze girmedi her hangi bir sağlık sorunu yoksa kilodan almazlar bence
Aybukeninannesi01 sakinanneee3 benim ilk kızım tam 39 haftada doğdu 2610gr 2400 düştü ama yanıma verdiler akşam üstü enfeksiyonu var olduğunu farkedip küveze aldılar 10 gün yattı enfeksiyondan dolayı
Gamzegll sakinanneee3 ikizlerim 2500 ve 3.000 kg doğdular kuveze girmediler kilo bir ölçüt evet ama en önemlisi kendi başına solunum yapabiliyor mu ve emme refleksi var mı ?
Sedagoktugg54 sakinanneee3 Oğlum 37+5 te 2625 gram olarak doğdu çok şükür küveze alınmadı endişelenme inşallah bişey olmaz ❤️
eso14 sakinanneee3 benim ilk gebeliğimde kızım 2.500 ilerlemiyor kilosu demişti doktor. Sıkıntı olur vs. Doğum anından önce bile bakmıştı ve yine aynı şeyi söylemişti. Ama kızım bi doğdu 3 kilo. Cihazlar ciddi yanıltabilir. Kafana takma. Eğer kilosu aynı doğarsa da sadece kilo için küveze almıyorlar diye biliyorum. Stres yapma kendine. Sağ Salim kavuşursun inşallah yavruna