Gulkrmz 38+4 deyim doktorum 41 e kadar bekleriz bebeğin durumu iyi olursa dedi yinede gelmezse acilman varsa suni sancı veririrz dedi yoksa acı cekmemenin mantığı yok sezeryana döneriz dedi.Açılma olmadan suni sancı verilirse nasıl olur başına gelen var mı?
gizem-cbn Gulkrmz şahsen bana verilmedi ama suni sancıyla da açılması başlayanlar var sanırım ben normal sancımda açılmam olmadığı için sezaryen olmak zorunda kaldım
Gorkemm Gulkrmz ben devlette yaptım doğumu sezeryandan korktuğum için bebekte de problem yoktu dediğiniz gibi 41 ı bitirene kadar bekledi doktor açılmam yoktu suni sancı aldım 10 da başladılar vermeye öğlen 5 cm açıklık oldu suyum geldi 15.30 da da bebeğim doğdu
buseyusuf27 Gulkrmz bnm gebelık zehırlenmem vardı yatıs yapıldı açılma yoktu 1 gün sunı yedım acılma azdı fitil vs verdıler 4cm oldu ertesı gün 2 ye kdr sonra ılerlemeyınce sezeryana aldılar 😒 şmdi 2.gebeyım buda sezeryan olck umarm sağlıkla doğar buda
Gulkrmz Gorkemm Açılma olmayınca da suni sancı veriliyor o zaman benim doktorum neden öyle dedi acaba teşekkürler
Gorkemm Gulkrmz bilmiyorum belki de uzun sürmesin boş yere diyedir çünkü yatış yapıldığında bana doktor 2 gün oruç tutacak gibi düşün uzun sürebilir süreç demişti ama şükür ki hiçte uzun sürmedi doktorun seni yormak istememiş olabilir