iremaskin Busekrtl ben zeytinyagi kullaniyorum doktorum genetikse zaten yapicak birsey olmuyor demisti sadece cok kucuk haftalardan bu yana sürüyorum gun asiri. Normalde catlaklarim var yatkinim bu duruma ama catlama yasamadim su zamana kadar
Anonim17 Busekrtl valla öyle kalçamda belli belirsiz var oda sağlıksız beslenme hızlı kilo alıp verme falan filan gebeliğe bağlı oluşmadı genetikte diyolar ama bilmiyorum mesela ben anneme sorduğumda onun çatlağı olmuş ama bende olmadı son haftalardayım dahada olur mu bilmem 🤷🏻♀️
Zehra__ Busekrtl bebek yağı Hindistan cevizi yağı ve kakao yağını karıştırıp uyguluyorum ama 32. Haftada sadece karnımın sol alt kısmında kızarıklıklar başladı. Ne yaparsak yapalım bu izlerin mağduruyuz galiba
svncgldgn Busekrtl 3. Ayından bwri doktorun yazdığı Fito krem ve Lierac krem aldım onları kullandım 8. Ayımdayım bir çatlak oluşmadı. Doktorum Fito krem ve Lierac ın içeriğinin aynı olduğunu söyledi. Ben günlük duş alıp, duş sonrası bir gün Fito krem bir gün Lierac sürüyorum göğüs ve karnıma
mickey Busekrtl Bende burada yorumlarda okumuştum. Kakao ve hindistancevizi yağı kullandım hiç çatlak olmadı. Kantoron yağı kullandım yazanlar olmuş. Bende organik olması adına marka bir yağ yada krem almak istemedim doğruca aktarcıya gittim. Satıcı da kadın olunca beni çok iyi yönlendirdi. Kendi de kullanmış hiç çatlağım olmadı dedi. Hindistan cevizi ve susam yağı taze anlık çekti. Buna ek olarak da gliserin yağı ekledi. Evde bunları boca et bir kaba ve sabah akşam göğüslerinden başla göbek,kalça,baldır her yerine sür dedi. Hatta kaş kirpik saçına da sürebilirsin dedi. Hatta dilersen bunların içine bebe yağıda koyabilirsin dedi. Velhasıl; ben doğal taze çekilmiş bu karışımı kullanır oldum. Sabah akşam pehlivan gibi yağlanıyorum🤭 Göbekte kuruluğum vardı yumuşadı. Bakalım ilerleyen sürede nasıl olacak. Ama ben inanarak kullanıyorum iyi gelecek 🫠 Fikir olsun diye yazmak istedim ☺️
mickey Mrveeebade Aktar bana; zeytinyağı kullanabilirsin ama çok da sürme zeytinyağı tüylenme yapıyor dedi senin şimdi hormonlarda tavan olduğu için tetikler demişti.
Ipekulas Busekrtl bol bol su içip dışarı sürdüğün nemlendiriciyi içerden desteklemen gerekiyormuş. Bende 26 dayım tatlı badem yağı aldım 1 haftada göbeğimde kıllar çıktı🤦🏼♀️ Şimdi gwce yatmadan bebe yağı ve mamaaura kullanıyorum gündüz aklıma gelirse de zeytinyağı sürüyorum hiç çatlağım yok inş da olmaz önlem için başta bol su içmen gerek
Sumeyye2661 Busekrtl 29+1 deyim çok şükür herhangi bir çatlağım olmadı. 3.aydan itibaren lierac kullandım, 5.aydan sonra da günde bir kere lierac bir kere de kantaron yağı kullandım. Ben aldığımda lieraci 530 TL’ye almıştım şuan 2 bin küsur gerçekten o fiyata değer mi dersen bilemiyorum. Alternatifi varsa alternatifini kullan derim.
Sumeyye2661 Busekrtl bana kontrole gittiğimde hemşire söylemişti ultrason çekilirken karın bölgesine sürülen jeli hemen peçeteyle silme çatlak yapar diye. Ben peçeteyle direk karnımı örtuyorum eve gelene kadar jel kuruyup peçeteye geçmiş oluyor daha sonra eve gelince o bölgeyi ovarak yıkıyorum. Bunu da tavsiye ederim herkese
mmozaa Busekrtl 8. aya kadar neredeyse çatlağım yoktu son 3-4 haftada bebek iyice büyüyor sığamıyor karnımın en altında ve göbek deliğimde bir kaç tane oldu. Her gün bebek yağı, vazelin günde iki kez kullandım. biraz da olacağın önüne geçilmiyor kafasındayım artık
Sporcuanne14 Busekrtl ben Özden özdogan çatlak önleyici kullanıyorum 8 ayındayım hiç yok şuan. Baya yağlı güzel nemlendiriyor
Poncik77 Busekrtl sarıkantoron yağı doğal zeytinyağı ile yapılmış olanını öneririm kullandım çatlamadım ikinci hamileliğim yine kullanıyorum
esss_92 Busekrtl bence bu biraz genetikle alakalı 2 gebeliğimde de hiç bi şey sürmedim hiç çatlagım olmadı çok şükür yani çatlayacagı varsa çatlıyor..
emelturker Ben belçikadayım,lierac adlı kreme baktım,200 ml hamıleler ıcın catlak kremi burada 2×200 ml 30 euro,Tr de tanesi 2300 lira..Bildiginiz soygun..Yurtdısından gelecek yakınınız varsa sipariş versin bence imkanı olan..
dogurangaplumba Busekrtl Ilk gebeliğimde avon vücut losyonu kullandım 0 çatlak ile doğum yaptım şuan 2. Gebeliğim yorumlara bakarak ornate aldım alerji oldum alerji sebebim o mu bilmiyorum ama onu bıraktıktan sonra çatlağım olmaya başladı şuan 28+4 teyiz hafif çatlaklarım var sıradan kremler sürüyorum amaç kuruluğu engelleyip kaşıntıyı giderip çatlak temelini yok etmek
Yefeannesi Mis Lady Slim Cream çatlak ve selülit karşıyı kremini kullanmıştım. İlk öğrendiğim zaman kullanmaya başladım her duş sonrası yoğun bir şekilde kalça bel göbek kısmıma sürdüm. Hiç çatlak olmadı. Hatta bir sonra ki banyoda su geldiğinde oranın yumuşaklığını hala hissediyorsunuz. Oğlum 17 aylık. Tekrar hamileyim ve kullanmaya başlayacağım. Bu arada bu kremi doğum yaptıktan sonra kullanan kardeşim ve komşum oldu. Onlarda çatlak vardı ve azaldığını geçtiğini söylediler. Kokusu harika bu arada. Kesinlikle tavsiyeye ederim. Ben yanlış hatırlamıyorsam 8 kutu bitirmiştim. İndirim kovalıyordum o zamanlar. Umarım yararlı olmuştur bilgi
Betusyl Ben diyorum ki ne sürsem çatlıcağım varsa çatlarım ve biraz genetik diye sadece soğuk sıkım hindistan cevizi yağı sürüyorum o kadar 😂 ama arkadaşıma sağlık ocağında zeytinyağı ve badem yağı sür demiş 😂