busesssssss kızlar isim konusunda aşırı kararsısız sürekli fikir değiştiriyoruz yada baska seyler duyuyorum. Kızım olacak Allah nasip ederse '‘Sadem’' ismi sizce nasıl? Sadem ve Doğa arasında kalıyoruz yardım edin lütfen :(
Aysunays busesssssss Sadem ismini ben de cok begeniyorum ama esim istemedi.bence cok guzel isim ama ben doga yi da cok begeniyorum
busesssssss tugbabusramia İkra da güzel bi isim eğer ki içinze siniyosa koyun bence baska da bi alternatif içinize sinmiyosa isim koymak cidden zor bir işmiş ya
busesssssss Bir_nazenin01 o kadar cok bakıyorum ki ve o kadar daha güzel isimler varki ama içime sinmiyor yani benimseyemiyorum hç önerileriniz için teşekkür ederim bu arada
tazeanne23 içinize sineni koyun dicem ama evet isimlerin hepsi güzel ama oturmuyor bi türlü.. hamileliğin en zor yanı isim seçmekti gerçekten. biz Neva koyduk bi kızım daha olursa Doğa düşünüyorum🥹
gunesinannesi__ Sadem benimde seçeneklerim arasındaydi ben çok beğeniyorum. Şu an ki olmasaydı Sadem seçerdim 🥰
__momsss busesssssss sonunda iyelik Eki olan isimleri ben sevemiyorum tanem Ayşem ecem gibi. Elin adamı kizima niye Sadem desin diyorum yani😊 tabi benim düşüncem…o yuzden Doga harika bir isim zaten cok severim Doga ismini😊🌸