Enfal_06 Bebitom72 hiç yok maelesef sıvı çamaşır deterjanı türk malı olanlar çok kötü ben boykotan önce omo kullanıyordum hala kullanıyorum bingonun sıvı deterjanlari da var bingo tür mali sanırım ama onun da bi toz deterjanini arkadaş almıştı ambalajın içi deterjan yerine beyaz kireç bildiğin kumdu yani ve sahte olduğu çıktı ortaya ben bebeğim içinde omo alicam stoğu gelirse bebekler için sıvı deterjani üretilmiş bide uni baby aldım siveno da almayı düşünüyorum
Kelebekmisaliihayat Bebitom72 bebek için ise doğal içeriğe, zararsız bileşenlere sahip olanlar incia , siveno aldım ben. Kendi çamaşırlarınız için ise obir natural markasını çok duyuyorum, denemedim ama deneyeceğim elimdeki bitince
izobellaaa-_- Hiç güzel yok nerede dandik marka varsa bi kaç kere boykot ettim Türk malı aldım beyazlarım morardı maalesef yok
Bebitom72 izobellaaa-_- renax varmış ama nasıl olduğunu bilemedim. Belki kullanan vardır diye sorayım dedim. Teşekkür ederim yazdığınız için.
Kelebekmisaliihayat Husna_34 dalin yerli ama içerik olarak bebek için uygun değil. Uni baby boykot , içerik olarak da iyi değil
Bebitom72 Husna_34 normal günlük Kendi kıyafetlerimiz için araştırıyorum aslında. Teşekkür ederim verdiğiniz bilgi için. 💕Bebek için düşünürüm bu markalarıda🤗
Bebitom72 Enfal_06 hmm anladım teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için.🤗 Omo boykotlu mu acaba. Boykotlu olmayan marka arıyorum da.☺️
Bebitom72 Kelebekmisaliihayat hmm tamam bende bakayım o zaman çok teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için 🤗💕
Enfal_06 Bebitom72 rica ederim canım maelesef omo boykot ama ben hep kullanıyordum halada kullanıyorum makinem otomatik dozajlma sistemi olduğu için sadece onu kullanabiliyorum bingo boykot değil onu kullanabilirsin canım
Incirim Bende peros alcam sıvı deterjan bingo da deneyebilirsin canım daha önce denemedim boykottan dolayı omo Ariel alo almıyorum
Bebitom72 Incirim peros toz kullanmıştım idare ederdi ama sıvı almak istiyorum artık o yüzden denemekte fayda var 🤗