kizannesi16_ 18+4 haftadayim 2 gündür kabızlık yaşıyorum ve demir ilacından sonra oldu 😥 hatta kan bile geliyor çok zorlandığım için ağlama derecesine geliyorum nerdeyse geceden beride acı ve yanma yaşıyorum sizlerde yaşadınizmi nasıl atlattiniz ne kullandınız😥😥
Selothatun kizannesi16_ kuru kayısı ve incir tüketmeye çalışın. Bol su ve posalı şeyler yiyin faydasını göreceksiniz
Bekledigimmucizemm kizannesi16_ ayy çok zor o kan ilacını değiştir benimde öyle oldu ilacı değiştirdim
Churcill kizannesi16_ kayısı, zeytinyağı, sabahları ılık su, duphalac. Bunlar geçici çözüm tabi kalıcı çözüm için ilacı değiştirebilirsiniz yürüyüş bol su posalı lifli gıdalar tüketebilirsiniz.
gizbirhil kizannesi16_ demir ilacını günde iki mi bir mi içiyorsun benim doktorum içme dedi beslenmeyle devam ediyoruz
kizannesi16_ gizbirhil geceleri yatmadan aç içiyordum ama doktorum ara ver dedi bıraktım bugün itibariyle
Deletedmom_88 kizannesi16_ ben de kabızdan çok çektim malesef… kanama olduğu da oldu. Bol bol su tüketmek, kabız yapacak besinler tüketmemek lazım :( ama demir ilacının da etkisi oluyor malesef
semra2598 kizannesi16_ ben sabah saatlerinde aç karnına feramat kullanıyordum afedersin büyük abdestimin rengi bile değişmişti ben kefir içtim bana iyi geldi. İki gündür bende gaz sancısı yaşıyorum öldüm öldüm resmen ağlattı beni. Yani birisi bitiyor diğeri başlıyor doğurana kadar artık.
biranne__ kizannesi16_ aile hekimine danışın ilaçta değişiklik olıyır bende ishal olmuştum hemen degiştirdim 3 kere içmiştim daha fazla kullanmadım o ilacı başka demir ilacı yazdılar şuan çok iyim