sevgiacikgozn19- Kızlar merhaba ilk gebeliğim ve 6 haftalık hamileyim. etlik şehir hastanesine giden var mı ? Önerebileceğiniz doktor var mıdır ? Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Kayraninannesiii sevgiacikgozn19- Samet Kutluay Ergörun güler yuzlu iyi bi doktor iki kere gitmistim..şuan perinatolojiye devam ediyorum onun icin gebe polikliniğinden baska doktor bilmiyorum
Mavi-elif sevgiacikgozn19- Samet Kutluay çok tatlı bi doktor güler yüzlü. Ama polikinlikleri sürekli değişiyor aynı doktora sürekli bulmak zor
Kubraaa06 sevgiacikgozn19- Ben ve eşim etlik şehir hastanesinde çalışıyoruz ve asla önermiyorum. Eğer imkanın varsa özele git. Güzel bir doktor bul ve tek doktor tarafından takip edilin.
sevgiacikgozn19- Egenin_annesi çok teşekkür ederim bir sorun yaşadınız mı hastanede. Normal doğum mu sezaryen miydi doğumunuz? Kusura bakmayın çok soru soruyorum
Esinmuntazam Ben oraya gidiyorum ama bir bulduğunuz doktoru bi daha bulamıyorsunuz sürekli polikinlik değişikliği oluyor. Ecem dilan iyi ama gebe polikinliğinde değil. Bende o yüzden başka bi doktora aldım şimdi her ay değişiyor yani
sevgiacikgozn19- Esinmuntazam teşekkür ederim yanıtınız için Zübeyde hanım için bir fikriniz var mı Ankara’ya yerleşeli 7 ay oluyor o yüzden pek bir bilgim yok hastaneler konusunda
Sihirlimom sevgiacikgozn19- gözünü seveyim uzak dur o hastaneden bir kez gittim insan pişman olur mu hiç vallaha oldum ki o hastaneden kimse memnun değil etlik daha iyi Bende inci kahyaoğluna gidiyorum
Ea_aylms6 sevgiacikgozn19- zübeyda hanım hastanesini herkes kötülüyor tanıdıklarımda. Oraya gitme derim. Ben gülhaneye gidiyorum ve çok memnunum
Esinmuntazam sevgiacikgozn19- orayada bi kaç gitmiştim başka bişey için ama bence etlik oraya göre daha iyi hem testleri falan düzenli yapıyolar odalarda güzelmiş diye duydum doğum icin
sevgiacikgozn19- Sihirlimom çok teşekkür ederim yanıtınız için. inci hanım nasıl bugün ilk kez gittim etlik şehir hastanesine Berna hanımdı doktor fakat pek memnun olmadım tavırlarından ve ilgisinden dolayı. İlk kez duydum kalp atışını ve Sadece iki Saniye duyabildim duydun bir sorun yok dedi ve gitti :( doktor ve hastane konusunda çok kafam karışık 🥺
Sihirlimom sevgiacikgozn19- kalp atışını bende bir kez dinledim bidaha dinletmediler inci hanımın genelde asistanları giriyor kendisini daha göremedim bende ama asistanları bile çok iyi oluyor geneli ilgili ben girince diyorum en son resim alabilir miyim diye ultrason durdurup çekim yapmama izin veriyorlar ben memnunum şahsen bir de Ecem Dilan vardı o çok ilgili ama gebede 1 kez gidebildim Şuan gebede değil
Ea_aylms6 Yorgunn_momy1 evet bende dün ona randevu almıştım çok memnun kaldım😍 özcan hocada çok iyi. Ben genel anlamda büyün doktorlardan memnum kaldım. Siz orada mı doğum yaptınız ?
Yorgunn_momy1 Ea_aylms6 hayır kontrol için denk gelmişti çok iyi bir doktor etlik takipliydim etlikte yaptım doğumumu🌸
ilkgozagrim__ sevgiacikgozn19- etliğe değil de bilkente git ilgilenmiyorlar etlikteki Doktorlar pek ben bilkente gidiyorum doğumu da orda yapıcam
Aleyna_kpln sevgiacikgozn19- Ankaralı olarak Etlik Zübeyde hanimda doğum yapmış biri olarak söylüyorum kasaba git doğur daha iyi ve orda da doktor aynı sekkilde sen doktor ismiyle alıyorsun asistan giriyor . Şuan Etlik şehir Hastanesi’ne gidiyorum orda doğum yapicam 39 haftam aynı sekkilde 9 ay boyunca hiç doktora rastlamadım hep asistan sorduğumda hepimiz aynı işi yapıyoruz fark etmez dedi . Bana kalırsa şehir Hastanesi’ne. Devam et çünkü temmuz stajyerler güler guzlu asistan doktordan bahsetmiyorum kimisi çok iyi denk geldim cunki . Acilide iyi kadın doğumda ama etlik zubeydede gerçekten rezillik . İnşallah sağlıcakla kucağına alirsin ❤️