Öncelikle buraya bunu yazdığım için o kadar mutluyum ki bunu kesinlikle normal doğumunu pozitif yapan arkadaşlarıma da bağlayabilirim her hikayeyi okudum çünkü 🙏🏼pozitif düşünmek insanı pozitif yaşamaya ve pozitif doğurmaya yönlendiriyor olumsuz her hikaye gerçekten karşı tarafı aşağı çekiyor👎🏼 ikinci gebeliğim ilkinde çok zor bir normal doğum yapmıştım ama ikincisinde inanılmaz kolay oldu çünkü hiç hareketlerimi kısıtlamadım ikincisi bol bol hurma yedim merdiven inip çıktım bol bol bol yürüdüm hatta dün gece sancım olmasına rağmen yürüyüşe çıktım sancılı bir şekilde yürüyüş yaptım eve geldik eşim perine masaji yaptı bana gece sancılarım başladı artmaya başlayınca duş aldım duşta ılık suyun altında kaldım biraz çıkınca egzersizlerime devam ettim hurma yedim bol bol dua ettim tabii ki de bazı yerlerde çok zorlandım ama evde duramayacak seviyeye geldiğimde hastaneye geldik ebe doğurmak üzeresin dedi bana hemen doğumhaneye aldılar ve sadece 15 dakika içerisinde doğurdum yavrum kucağımda çok ama çok mutluyum Rabbim isteyen herkese böyle kolay bir doğum nasip etsin kimseyi sıkıntıda koymasın darda koymasın inşallah 💕🙏🏼