1prensesannesi__ hepoyleolurzaten__ yorgunluktandır yada saglik sorunu olabilir b8 kbb ye gorunse iyi olur 😄 bildigim kadarı ile horlama sırt üstü olunca daha cok oluyo hala yaninda yatiyosanız yan cevirebilirsiniz 😇
hepoyleolurzaten__ 1prensesannesi__ yatakları ayırdım 😂 yan dönmesi için ileriden yastık fırlatıyorum ama iki katı ses olarak bana karışıklık veriyo 1 yaşındaki oğlum bile sese kalkıyor
svncgldgn hepoyleolurzaten__ reflü yastığı ya da yüksek yastık kullanımı benim eşimde baya işe yaradı tavsiye ederim
gizem-cbn hepoyleolurzaten__ bende horluyorum eşimde horluyor 🤣 ne yapalım alıştık arada aşırı horlarsa diyorum öbür tarafa dön sesi biraz daha az geliyor o zaman o da arkayı dönüyor uyuyor. Bebeğimiz de 20 günlük daha hep bizimle uyursa horlama sesine alışır uyanmaz sürekli diye düşünüyorum 🤣
hepoyleolurzaten__ gizem-cbn 😂 ikiniz horladigi için sorun olmuyor bence ben tık sesine kalkan biriyim oğlumda aynı şekilde uykumuz çok hafif bebiş yakında kalıp ikinize dalmazsa iyidir 😀 ne bu tantana diye
1prensesannesi__ hepoyleolurzaten__ 🤣🤣 cevapta veriyo diyosun neyse yapcak bisey yok demek ki peki sabah söyleyince kabul ediyomu benim babam oyleydi gece uyutmadin diyince ben asla horlamam diyodu bende gece kameraya cekmistim inandirmak icin 😂
svncgldgn hepoyleolurzaten__ 🥲 siz eşinizi doktora götürün en iyisi belki geniz eti falan varsa benim eşimin tek burnu kapalı mesela yapısal bi kemik var orda ameliyat ol diyorum olmuyor yüksek yastık baya fayda etti Allahtan 😏😂
Churcill hepoyleolurzaten__ ben bi gün yastıkla boğucam en sonunda. Horlama neyse de geniz çekiyo benimki resmen. Ağzı kapalı kükrüyo. Bi çözümü yok heralde horlamanın ya belki kiloluysa kilo verebilir fayda ederse o eder
hepoyleolurzaten__ Churcill son zamanlarda biraz kilo aldı artı sigarayi çok içiyor Muş büyük ihtimalle ondan hastaneye randevu Alicam delirtti beni gitmezse kavga dövüş götürcem
Churcill hepoyleolurzaten__ benim eşim de aynı ama o evlendiğimizden beri horluyo bide ufak bi geniz eti varmış ama ben de kilo ve sigaraya bağlıyorum sebebini
Boncukk123 hepoyleolurzaten__ canım gebelikte çıktı bu durum hatta son 3 aylık dönemde 😂 daha önce böyle bir şikayetim yoktu yastığım çok inceydi benim çok da rahat yatıyordum boynum başım rahattı gebelikle mide yanması reflü gelince mecburen yükselttim yastığımı hiç rahat uyuyamıyorum o yüzden 😅
Mugey Benim eşim de çok horluyor zayıflayınca geçiyor. Kiloya bağlı olabilir göbek falan varsa spora başlasın akşam 7den sonra yemek yemesin. Daha geçmiyorsa kbb🤷
Hulo2105 hepoyleolurzaten__ benim eşim son 5 aydır susmadan horluyor. 5 ay ayrı yattık. Çözümü kulak tıpasında buldum bebekler gibi uyuyorum 😂
tamamdanolmuss whitedream bu ben 😂😂bazen horluyo uyuduğu pozisyondan kaynaklı dürtüklüyorum uyanmazda tekmeliyorum susuyor 😂