newmamm 20+2 hamileyim 1 haftadır bebek hareketlerini hissediyordum sürekli oynuyordu içimde , dünden beri hiç hissetmedim , normalde sabahları ve gece hareketli olurdu , korktum evham yaptım hastaneye gitmeli miyim sizce ? Siz de durumlar nasıl ?
QueenMother newmamm aynı şeyi akşamdan beri ben düşünüyorum 36 haftalığım sanki çok az hareket ediyor akşamdan beri karnımı dürtmekten Bi hoş oldum normalde çok sert tekmeleri olur canım yanardı ama şimdi bi seyrir gibi yapıyor tamam bende korkuyorum ne yapsam bilemedim olmadı öğlene kadar sayıcam nette iki saatte 10 hareket olmazsa dr gidin diyor bi not edeyim bakayım
ftmm38 newmamm 20+3 üm bende bazen çok net hissediyorum bazen hissedemiyorum uyuyordur diye düşünüyorum bu zamanlarda sürekli hissedemeyiz diye düşünüyorum büyüdükçe daha çok hissedeceğiz
susaMom_ newmamm 25. Haftadayım çok değişiyor bazen hiç hareketini hissetmiyorum yani içerden bı hareket var gibi ama dışardan belli etmiyor bazende hiç yerinde durmuyor vuruyor sürekli karakterleri var bence 😅 benim doktorum günde en az 1 hareketini hissetmen lazım demişti
newmamm QueenMother inşallah olumsuz bir durum yoktur , insan en ufak bişey de endişe ediyor sizinki daha büyük olduğu için herhalde daha çok oynuyordur normalde , bi öğleye kadar bekleyin isterseniz
Salihahncrl QueenMother aslında bebek büyümeye başladıkça hareket alanı daraldığı için çok hareket etmeyebilir diyor doktorlar , ama yine de sayın hareketlerini evham yapıp kendinizi üzmeyin Allahın izniyle birşeyi yoktur
QueenMother newmamm inş canım evet biraz daha büyüyünce hareketleri daha hissedilir ayaklarını filan hissedebiliyorum inş sendede bi sıkıntı yoktur hareketlerini saymak lazım karnımızı doyurup sola yatalım😅hareket var yok değil ama çok hafif
newmamm ftmm38 inşallah iyi ve uyuyordur :) normalde her gün çok belirgin hissediyordum o yüzden endişe ettim
QueenMother Salihahncrl sağol canım takipteyim hareket var şimdi ama işte evham yapıyoruz ister istemez tekmeyi yiyince şükür diyorum☺️
Kubradagdevren QueenMother hahahahah aynı durumu yaşamışız gün boyu hiç hissetmedim onca şekerli şeyler yememe uzanmama rağmen tam hazırlandım çıkıyordum ki ayakkabımı giyerken tekmeyi salladı kasıklarıma 😂 kontrolde doktorunuza söyleyin durumu anlatıcak p haftalarda kasları ve kemikleri tam net gelişmediği için hareket etmediği gün de oluyormuş korkmayın kötü düşünmeyin 🫶🏻 ama muhakkak doktorunuza sorun içinizi bu söylediklerimi söyleyerek rahatlatacaktır ❤️🩹
QueenMother Kubradagdevren sizin kaç haftalık ya böyle hareketten çok kasılmalar canım yakıyor ama yinede akşam bu tarafa öyle sert tepkileri olmadı randevum pazartesi sorarım inş sezaryen günümüde verir hayırlısıyla doğururum artık yoksa gece gündüz evham yapıp duruyorum
Kubradagdevren QueenMother ben 26 haftadayım ara ara bende de oluyordu kasılma ağrı vs ama herşey çok normal artık daha bunlar iyi günlerimizmiş bazı söylemlere göre hahahaha kemikleri batıcak hissediceksiniz falan diyorlar 😂
QueenMother Kubradagdevren evet canım o haftalarda kıpırtı hissediyorsun ama büyüdükçe bildiğin tekme yani😅ben duramadım gece gittim acile herşey gayet güzel normal çıktı oruç tuttuğum için olabilirmiş yemekten sonra tatlı ye uzan bir saat içinde hiç kıpırtı bile olmazsa gel ama elinle uyar salla dedi
Kubradagdevren QueenMother çok geçmiş olsun iyi yapmışsınız giderek nacizane önerim oruç tutmayın o yavrunuz sizden besleniyor siz yemediğiniz için elinizde kalanı da kendine çekiyor bu sefer siz sıkıntıya girersiniz ani bayılma vs hareket etmemesi de çok normalmiş o zaman çocuk aççç açççç😂🫶🏻❤️🩹
QueenMother Kubradagdevren sağol canm☺️aslında çokda rahat tutuyorum gece sütümü muzu cevizimi hurmamı yiyorum hiç sıkıntı olmadı benim açımdan ama bebek tatlı şeyler canı çekiyormuş dr öyle dedi normaldede hareketi az aldığımız gebelere tatlı yede gel deriz dedi akşam yiyorsun sen sindirip bebeğe geçinceye kadarda zaman geçiyor haliylede sizi korkutuyor dedi