Ikizannesi1 Dün ve bugün bebeklerimin hareketlerinin azaldığını hissediyorum önceden daha çok hareket ederlerdi iki gündür çok nadir tekme atıyorlar burda bazı haftalar hareketlerin azaldığını okumuştum varmı böyle bisey yaşayanlar yardım edermisiniz 😔
sonsuzmasalim Ikizannesi1 bendede ara ara azaliyor sonra cogaliyor geri. doktordayken söylemistim bunu oda bazen haylazlasabiliyorlar günde bi kere hissetsen yeterli demisti
Yalinn8 Ikizannesi1 28 iz, tekiz ama benzer seyleri yasiyoruz, normal olabilir, nadir de olsa hareket varmis icin rahat olsunn😉
mel33 Canım bende 26haf.ikizum.dün gece karnım taş gibi oldu.sonrada hareketleri nerdeyse yok denecek kadar azaldı.önceden hiç durmazlardı.bende çok tedirgin oldum.perşembe randevum ama yarın doktoru arayıp geleyim diyecem.
Ikizannesi1 mel33 sertleşme hep var zaten de iki gündür normale göre azaldı hareketleri bende bi tedirgin oldum inşallah sagliklidirlar bebeklerimiz
mel33 Ikizannesi1 inşallah canım inşallah.benim serklaj var.12.haftadan beri hep yatıyorum.bebekler 2 haftadır.tam dikişteler.kıpırdadıkça dikişim acıyor.erken doğum riskim var.inan saatleri sayıyorum.30 haf.görürmüyum site
Gonul35 Benimde azaldi canim .. bebegim.sanirm sese duyarli yuksek seste veya onunla konstgmzda cok oynuyor onn dsnda sessz