5sezeryanim Yeni hamile olduğumu önerdim folik asit sizce hangisi daha iyi yada folik asit kullanmalıyız.
ipeklinaismom 5sezeryanim doktor folaktive vermişti iki ay kullandım. Doktora görünün kendiniz belirleyip almanız doğru değil
Rabiul 5sezeryanim 11. Haftama kadar elenatal 1 kullandım 11 den sonra 2 ye geçtim vitamin 3 e geçerim muhtemelen son zamanlarıma doğru
5sezeryanim ipeklinaismom o anda hastane hangi firmayla anlasmaliysa o folik asidi öneriyor zaten kişiye göre folik asit vermiyorki
ngksu Doktorunuz size hangsini vericekse sizin için en iyi olan folik asit odur seçme seçip folik asit içilmez ki
5sezeryanim ngksu canim ben hastanede de çalıştim hangi firmayla anlasirlarsa devlette o firmanın folik asidini veriyor o yüzden size sormak istedim
Rabiul 5sezeryanim 1 folik asit , 2 vitamin , 3 ü bilmiyorum daha kullanmadım oda vitamindir muhtemelen emzirme zamanı için
ipeklinaismom 5sezeryanim arkadasimla bir arayla gittik farklı verdi bence bunla alakası yok yada eczaneden gidip almaktan iyidir sorulması lazım bence birde folik asitin yaninada bana coledan d ve devir damla vermişti mesela
ipeklinaismom ipeklinaismom 32 . Haftada da ocean mummy verdi şimdi onu ve magnezyum ve kan hapı olarak 3 ilaç içiyorum 34+6 yiz
Gulsen1909 Kızlar doktor bana aspirin de başladı folik asitle ikisini uyurken içiyorum ama sizce sorun olur mu
teachermomyy23 5sezeryanim folidevit fiyatı en son 360 liraydı devlet karşılamıyor doktor bunu yazmıştı bana
NGold 5sezeryanim ben nutraxin almıstım hamile kalmadan önce kullanmaya başladım doktorum devam et 400mcg olması gerekiyor demişti sadece hepsi olurmus