Kubratyfur Kizlar ben koluma kullaniyorum igneyi dun yaptigim iğne şişlik yapti morardi ve kaşınıyor aranizda bunu yasayan oldumu igne yaptigim yere dokununca orda şişlik bi kabarıklık var
birmeleginannesi_ Kubratyfur oluyor csnim benim ilk haftalarda olurdu sonra bı ara iki üç hafta çok kolay geçti hiç hissetmedim dahi sonra tekrar olmaya başladı şuan hâlâ oluyo şişiyor agriyo üstüne basamiyosun bile kolun artık tepki gösteriyor arada kolay değil her gün iğne yiyiyoruz ben bebek yağı kullanıyorum ve iğneden hemen sonra buz şişlik gidiyo hemen agrida sanada tavsiye ederim🥰
Merve1414 Kubratyfur ben her gün hastane yada aile sağlık merkezinde vurdurmaya rağmen arada şişlik morarma oluyor yeşillik oluyor ve kaşıntı da oluyor önceki hamileliklerimde de oksapar kullandım onaldada hep başıma geldi kendim virduigim zaman daha çok morarma oluyordu kollarımda bana göre normal
mucizeolsunn Kubratyfur ben de vuruluyorum ve iğne yapılınca çok fazla yanıyo ağrı oluyor sizde de oldu mu bi beş dakika sancı giriyo resmen her gün nasıl vurulacam diye kara kara düşünmeye başladım 🥲
1_Pandackk Kubratyfur ben ilk başlarda göbeğime yapıyordum morariyordu şişiyordu tabi haliyle ağrı da çok oluyordu kollarıma geçince yine aynı şekilde oluyordu rabbim yardım etsin inşallah en kısa sürede biter bazen kan geldiği bile oluyordu
ivfbaby En kolayı göbek deliğinin üçer parmak sağ ve solu arkadaşlar. Elinizle sıkıştırıp vurun. Ben tüp bebek iğneleriyle birlikte oksaparı da otadan vurmama rağmen çok zorlanmadım şu an bakmadan vuruyorum nerdeyse 😅