Nurrr0006 Kubra3402 gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsün inşallah. Sancılarınız direk 2 3 dk da bir mi geldi yoksa öncesinde bi belirti varmiydi hani bel agrisi veya saat başı sanci gibi ay benimde ilk hamileligim evde yalnızım korkuyorum anlamaz da geç kalırsam diye
Dnmzzeda Kubra3402 Ayyy ne güzel darısı biz bekleyenlerin başına ☺️☺️☺️☺️ Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🙏
Gmzgkck_ Kubra3402 haber ver bizede burada bekliyorum 1 avazda kolaylıkla sağlıkla al bebeğini kucağına aklına gelirse bana da dua et biran önce bende sağlıkla kolaylıkla dogurayim 🤲🤣
Gmzgkck_ Kubra3402 ay maşallah darısı başıma inşallah. Müsait olduğunda detaylı okumak isterim doğum öncesi belirtin varmiydi bir andami başladı sancıların doğum için biseyler yaptinmi. Hayırla sağlıkla büyüt evladını 💞
merveylmzrpcl Kubra3402 ay benim 39+4 daha öncesi belirtiniz oldu mu çok heyecanlandım Allah analı babalı büyütsün 🥰
_Hulya7106 Kubra3402 ay masallah gittiğinizde açıklığınız ne kadardı rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin böyle hızlı ve güzel bir doğum da bana nasip etsin rabbim çok korkuyorum ilk doğum olcak 37#1 şuan
Kubra3402 Nurrr0006 Benim direk 2,3 dk bir gelmeye başladı doğum sancısı beni uykudan uyandırdı arada 5 dklara çıktı öncesinde bir belirti yoktu
Kubra3402 Gmzgkck_ Son haftalarda günde 2 kere sıcak duş aldım arada da hurma yedim başkada bişey yapmadım hastaneye gider gitmez doğuma aldılar tam alçılmam olmuş