Havvakc meelooss 😁😁 ya bu ben 😁 ben de 40 kg ile hamile kaldım şuan 58 kg yum 45 e kadar düşsem orda kalsam diye hayal kuruyorum 😁 inşallah doğumhaneden 40 kg çıkmam😁
Merve1414 Anneadayiii__ hamile kaldığım 45 kiloma hemen geri dönmüştüm 45 le hamile kalim 53 le foguma girdim ödem hiç olamdi bende ben çok rahttim 2? Hamilelikte 45 le kalıp 51 le doğuma girmistim 3. Hamileliğim yine 45 le kaldım 42 ye kadar zayıfladım en son tartildigimda 49 kiloydum 28 haftaligim bende bebekte fazla kilo almıyor
Boncukk123 umrumdadegil sağlıkla verirsin inşaAllah canım sen sağlıklıysan bebeğin sağlıklıysa zamanla halledilir inan hasta olup vermek kilo çok çok daha kötü 🥺 zamanla verirsin 🌸
Simge16 İlk doğumumda 15 kg aldım eve geldiğimde 2 3 kg gitmişti. 40. Günün sonunda toplamda 9 kg verdim. Geri kalan 6 kg hep benimle kaldı🥲 onlada hamile kaldım ikincide nasıl olcak bakalım
Miniktosbaa Papatyaa38 aynı bende öyle tam zayıfladım hedef kilomdayım derken hamile olduğumu 3,5 aylıkken öğrendim sağlık olsun yine verilir
BuseBora Anneadayiii__ ben 60 ile hamile kaldım 82 ile doğuma girdim doğumdan sonra en fazla 70 e kadar düştüm oda zar zor şimdi ikinciye gebeyim 70 ile başladım Allah sonumu hayır etsin