Makbule_199110 Ozgeliz teşekkür ederim canım son gonderdigim ultrason a da bakarmisin sana zahmet bu hafta ogrenecegim insallah
Makbule_199110 Ozgeliz ay i🫠🤩nsallah canim benim 3 kizim var Rabbım birde oglan verir her iki duyguyuda tatmis olurum bu hafta nipt testle ogrenecegim sanada kesin yazarim senin bebisin cinsiyet i bellimiydi 😊
Ozgeliz Makbule_199110 Allah’ım gönlünüze göre versin inşallah canım 🥰 Yok ben hamile değilim 3 çocuğum var daha da düşünmüyorum 🥰 İnşallah bunları sağlıkla büyüteyim de çünkü peşpeşe oldular Oğlum 2018 Kızım 2019 Kızım 2023
Makbule_199110 Ozgeliz amin canm insallah senin icin zor olmustr Rabbım saglik versin olan evlatrina canim
Bilgem52 5sezeryanim benimde 5 sezaryanim olacak inşallah biraz tedirgin oluyorum hamileliğiniz nasıl gidiyor
5sezeryanim Bilgem52 senin kaç haftalık benim 14 oldu bir sikinri yok şu anda 9.haftada aşırı bir kanamayla gittim bir hafta hastanede yattim şimdi iyiyim
Bilgem52 5sezeryanim benim 30 haftalık canım bı sıkıntım yok şu anlık çok geçmiş olsun rabbim sağlıkla almayi nasıp etsin kucagimiza
5sezeryanim Bilgem52 senin az kalmis canim ya haber ver doğum yapınca bakalım nasıl geçecek insallh iyi geçer
Melekabdullah Ozgeliz 4 cocugum var Zeynep Hafsa2017 Ayse Humeyra2022 Meryem sare2024(cennet kuşum) Ömer Selim2024