• Öneri
  • 3 ve 3den fazla çocuğu olanlar gelsin 😄

ozgeliz
2020 kizim💖
2022 oglum💙
2024 🐣 henuz kucuk cinsiyeti bilmyioruz
🧿🧿🧿

minikprensesimm
    Üf sende benim gibi ard arda 😊benim de 2021 2022 şimdi de 12 haftalık hamileyim. Nasıl zor mu? Ben tek bakıyorum ailemden çok uzakta bir şehirdeyim. Kara kara düşünüyorum

minikprensesimm maşallah size Allah’ım güç kuvvet versin bu bebeğini de sağlıkla kucağına alırsın inşallah 🥰
      Benimde 3 tane çocuğum var 2018 doğumlu oğlum
      2019 doğumlu kızım ve 2023 doğumlu küçük kızım ❤️

48lipastelboya bu postun size iyi gelmesine çok sevindim çünkü bende çevrenin bu tarz söylemlerine çok maruz kaldım … 2018 doğumlu oğlum 8 aylıkken plansız bir şekilde kızıma hamile kalmışım kızım 2019 da doğdu ardından 2022 de 34 haftalık bebeğimi ölü doğum yaptım o pskljş beni mahvetti ve doktorlarımın önerisiyle yeni bir bebek düşündüm kızım 05.05.2023 de dünyaya geldi çok şükür herkes aman rahatlıkmı battı o mu bu mu derken kimseyi ilgilendirmez evet çok zor ama Allahım yardımcımız olur inşallah

ozgeliz Gerçekten iyi geldi yani birde kime ne biz bakıp biz büyütüyoruz herkesin herşeye bir lafı var olacak da o yüzden en iyisi duymamak.

ozgeliz üst uste olmuş sizinkiler .2018/2019 ikiz gibi buyumuslerdir . 🙈
        2012
        2016
        2022 doğumlu benimkiler

5sezeryanim

Çok teşekkür ederim Allah razı olsun amin inşallah dediğiniz gibi olur 🥰
          Suan 10 haftalık sezeryan yarasında ağrı oluyor galiba büyüdüğü için o normal mi yani doktor bugün dedi bazılarında acılma olabilir diye korkuttu

3babynur evettt kızım plansız oldu … oğlum henüz 16 aylıktı kardeşi doğduğunda ikiz gibi çok zor büyüttüm 🙏🏻 2022 hangi ay doğum yaptınız acaba

2012 Kızım
              2013 oğlum
              2017 kızım
              2020 oğlum
              Şimdi 23 haftalık erkek bebek bekliyorum ☺️