Sermec27 Nazli_ky55 devlette hilal kılınç iyi ilgili bir doktor özelde mecidana Birsen Bilge ye gidiyorum
Nazli_ky55 Mira1604 onun sayesinde hamile kaldıö ama maalesef doğumu onda yapamayacagım cidden mükemmel bi doktor
Nazli_ky55 Sermec27 Hilal’i duydum ama tereddütteyim konuşması falan nasıl aşağılayıcı diil dimi maalesef bi çok doktor öyle insan çekinıo
Sermec27 Nazli_ky55 yok yok her soruya cevap veriyor güzel konuşuyor esprili samimi yakın davranıyor yani
Sermec27 Betkbet üçüncü sezaryen olduğu için sezaryen oldu benim sürecim çok tehlikeli ve riskliydi gebelik kayıplarım vardı cünkü gebelik şekerim vardı ve plesenta akreata vardı ona rağmen çok şükür sağ salim kucagıma aldım oglumu
Betkbet Sermec27 geçmiş olsun şükür almışssnz sağlıklıca kucagınıza. Sezaryende doktorun eli one li mi acaba dikişlerde kesi de 3 tane dedın fark ediyormu ıyılesme surecı doktordan doktora
Sermec27 Betkbet çok şükür tabi sezaryen sayısı arttıkça üst üste kedi olduğu için iyileşme süresi biraz daha uzuyor
Hande_tn Sermec27 doğum sürecinden memnun kaldınız mı hastaneden hemşirelerden epidural aldınız mı ağrı durumu nasıldı bende Samsun’da doğurucam inşallah bilgi verirseniz çok sevinirim
Hande_tn Sermec27 liv de Doğum yaptınız değil mi ? Doğum paketi mi yoksa normal doğum mu aldınız fiyatlar nasıldı