Bnurd 36+4 yarın kan vereceğim en son 16′ydi ferritin değerim düşerse Dr damardan takviye yapacağını söylemişti malum dogumuma çok az kaldı ferritin değeri kaç olursa damardan veriyorlar ve bu haftalarda mı veriliyor?
Ozge2206 Bnurd benim 8 di doktorum çok düşük dedi ferplex fol diye bir oral çözelti verdi demir şurubu gibi bişey her sabah aç karnına onu içiyorum şuan damardan takviyeyi doğuma yakın veriyorlar diye biliyorum
Nurouz Bnurd ben normalde de damardan aldığım için gebelikte de bir kere aldım 3 e düşmüştü normal zamanımda da 1 e kadar düşer benim zaten 🤷
Beybitooo Bnurd 19 haftalık benide kusturuyordu ferrum yazdı tok karnına içiyorum böyle bi sıkıntı olmadı
Burcu_drn Bnurd Fertamir’i dene mutlaka vişne suyu gibi tadı çok güzel yan etkisi yok. Devlet ödüyor. Meyve suyu niyetine içiyorum. Aç tok da fark etmiyor
Bnurd Ozge2206 evet benimde doğuma az kaldı ama her an doğuracak gibi hissediyorum daha bugün tahlil vericem sonuç ne çıkar bilemiyorum 🤦🏼♀️
Tgce_28 Benim en son 6 ya düştü bir hafta sonra sezeryan doğumum olucak o yüzden damardan olanı verdi
aslhnkrts9 Bnurd benim 4 büyük ihtimalle yarın yükleme yapacak bende asla içemiyorum demir ilaçlarını 33+5 im
Bnurd aslhnkrts9 yapılırsa bilgi verir misiniz yan etki vs bir de devlet takipli misiniz özel takipli mi fiyatları merak ediyorum
Apopot aslhnkrts9 merhaba postun üstünden günler geçmiş ama 33,5 de bebeğiniz kaç kg di acaba benimde demir eksik çıkıyor ama doktorum önemsemedi bebeğim bu haftada 1900 gr çıktı kilosu az dedi
Tgce_28 Bnurd onu bilmiyorum malesef ama normal değerin çok altındayız almamız gerekiyor doğumda da baya kan gidiyor çünkü