aysenurkilicc 38 haftalık ilk gebeliğim doğumu sabırsızlıkla bekliyorum her sancıyı doğum sancısı sanıyorum.tecrubeli annelerden doğum sancılarını tarif etmelerini rica edelim.
Moonfaced aysenurkilicc belde ve kasıklarda ağrı acı oluyor sancı geldiğinde anlaşılıyor zaten anlarsınız
Bcandan Bend eburda kalayım nasıl birşey merak ediyorum 34 haftalığım bende arada karnım çok sertleşiyor sancı mı 🥹
Damlay536 rukiyee23 günümüz aynı cinsiyeti ne bebişin ben zaman geçtikçe stres oluyorum ne zaman doğurucam diye
sumeyra14 Bebisbg34 yaaa :( sağlıkla kendiliğinden gelir Allah’ın izniyle bebeklerimiz aminn . Var mı açıklığınız, nişan gelme durumunuz
Hayatatli309 Bebisbg34 ne zaman doğum olcak canım benimde 40 +1 gelesi yok fitil le dogumu başlatacaz yarın
rukiyee23 Benim sancı gibi gibi oluyor böyle kasıklarımda kalçamdan belimden ayaklarıma vuruyor sancı mı agrı mı neyden çözemedim 🤭
aysenurkilicc rukiyee23 İşte böyle bir bilinmezlik ortasında kıvranıyoruz ,bebişlerin keyfi yerinde çıkmak istemiyorlar 😂
rukiyee23 Damlay536 kız 🌸 hiç sorma her bişey hissettiğimde nişan mı acaba her sancıya acaba devamı gelecek mı artacak mı diye bekliyorum ve çok heyecanlıyız 😇 sizin cinsiyetiniz nedir saglıkla alalım inşallah 🌸🌸😍
Damlay536 rukiyee23 erkek benimde ben sancı gelsin diye dua ediyorum çok heyecanlıyım beni neler bekliyor bilmiyorum normal doğum mu senin
Damlay536 aysenurkilicc benim kafasında iki hafta önde gidiyor korkuyorum normal doğum istiyorum o yüzden çok bekletmese bari😂