Mihrac54 Selammm yarın 22 haftalık olucaz hamile kaldığımda 53 54 kiloydum şuan 66 kiloyum 12 kilo almışım çok mu sizce 🙄🤔
Melllike Mihrac54 bende 55 ile kaldım şuan 66yım 26 haftalığım. Gebelik şekerim çıktı. Diyetisyene gittim doktor çok kilo almışsın dedi🤪 bilmiyorum çokmu ama şekerim çıktıgı için diyete girdim bundan sonra inşallah çok almam sonrasında vermek nasıl olur bilemiyorum
Nurincbyrz Mihrac54 ben 20. Haftadayım hala alamadım bulantı ve kusmalardan aile hekimindeki hemsireme sordum oda normal sen değil bebek alıyordur dedi. Bu aydan sonra almaya başlarsın, hamilelikten önceki kilonun üzerine 10-11 kilo alsan yeterli dedi bana
Kahvemsi-05 Mihrac54 Bence Gayet Normal kilonuzu dert etmeyin doğumdan sonra elbet verirsiniz çünkü gece uyanıp emzirmesi var uyutması var kendinizi toparladıktan sonra ev işi yemek şu bu illaki verilir yani.
busduuk1914 Mihrac54 34+5teyim 7 kilo aldım hatta 1 aydan fazladır hiç kilo almadım. Ben kilo almadığım halde bebek kilo alıyor nasıl oluyor bir fikrim yok. Bende bundan dertliyim. Herkes son haftalarda çok kilo alınıyor dediği için dikkat etmiştim beslenmeme şimdi takılı kaldım orda 😂
Mihrac54 Melllike yanlış anlaşılmak istemem ama bu doktorlar hemen herşeye bı yafta mi yapıştırıyorlar ilk hamileligimde 25 kilo almıştım ve çok hızlı almıştım şeker yüklemesi dahil hiç bir testi de yaptırmadim ve şükür gebelik şekerim vs çıkmadı
Mjey Boy kilo oranına göre ilerliyor. Ben 175 boy, 75 kiloyla hamile kaldım ve doktorum doğuma kadar max 85-86 kilo olmamı söyledi, buna göre ilerlemeye çalışacağım mesela. Ayda max 1 kiloya falan denk geliyor :)
Mihrac54 Mjey Benimde boyum 1.60 yaklaşık 2 3hafta önce falan 63 düm birden 66 oldum nasıl oldu anlamadım ama bu ara tatlı vs fazla kaçırıyorum sanırım ondan oldu 🤭
Mihrac54 Kahvemsi-05 ilk hamileligimde 25 kilo almıştım ve 2 senede anca verebilmistim kiloları tam verdim derken tekrar hamile kaldım oyuzden biraz korkuyorum açıkçası
Semoski Mihrac54 o haftalarda ben de 10 kilo civarı almıştım bebeğin suyu da fazla gelmişti bu yüzden şeker yüklemesi önerdi doktorum ve gebelik şekerim çıktı 24. haftadan beri diyet yapıyor ve insülin kullanıyorum 35. Haftadayız 11 kilo ile devam.
Melllike Mihrac54 😊 bilmem olabilir çevremde çok var 20 kg 25kg 30kf alanlar. Tabi çok almamak en iyisi o kilolar bize kalıyor . Sağlıklı olalımda inşallah gerisi hallolur. Kilo alınıp verilir.