5959lap Sevgili anneler herkese hayırlı ramazanlar sızler bebegınıze hangı model isimli tulum ve kapı süsü yaptınız yapanlar görsel atabilir mı fikir olsun bende yapmak istiyorum zamlar gelmeden kararsız kaldım
ipeklinaismom 5959lap kapı süsü makromeelvan da yaptırdim Yastık tulum set ve battaniye littlebaby_tr de yaptırdım Magnetleri süslebeni de Çikolata Fethiyecikolata
Azra8Engin 5959lap Hastane çıkışı butikbebecik ten yaptırdım 499 TL ye Aralık ayında. Şu an fiyatı 600 diye biliyorum Kapı süsü denizmakrome1 den yaptırdım. Ben beğendim görümcem hediye aldı. Fiyatını bilmiyorum
ozgekader 5959lap hastane çıkışını bebeqon diye bir siteden yaptırdım kapı süsünüde resim koydum hatta sayfada Şuan kampanya var hediyelik kapı süsü yastık ve çikolata hepsi daha uyguna geliyo. Tavsiye ederim
Haticetalan Azra8Engin bnde nu sayfaya 3 lü set sipariş verdim daha geĺmedi ama nasl kumaşları memnun kaldınız mı merak ettim💕
5959lap ipeklinaismom hayırlı olsun güzel günler de kullanılsın sağlıkla doğsun hangı sayfada yaptınız
Azra8Engin Haticetalan hastane çıkışını diyorsunuz sanırım. Kumaşı çok kaliteli geldi. Baskı da öyle. Henüz yıkayamadım bu hafta yıkayacağım. Ama benden sonra arkadaş aldı doğum yaptı o kullanmaya başladı. Hiçbir sorun yaşamadı Tavsiye ederim yani
Haticetalan Azra8Engin evet ya hastane çıkışını dedim teşekkür ederim canım bende bekliyorm bakalım daha gelmedi merak ediyorm💕
Azra8Engin 5959lap kapı süsünü geçen ay aldım. Hastane çıkışını aralığın son haftası. Şu an 33üm. Hesap yapamadım kaçıncı hafta olduğunu🙈😁
5959lap Azra8Engin maşallah az kalmış ben 17 haftalıgım şimdiden alsam bişey olurmu hergün fiyatlar ucuyor
rich_mom 5959lap cok tesekkur edeirm. Valla suan 35+6 ya girdik bu saat itibariyle ama ben bunu alalı rahat 1 ay oldu iyi ki de olmus çünkü şuan hicbirsey yapamıyorum yürüyemiyorum asla ağrım oluyor ne kadar erken herseyi hallederseniz o kadar rahat edersiniz erken diye düşünmeyin.
Azra8Engin 5959lap 20yi bekle derim. Detaylı ultrason da cinsiyet kesinleşsin ondan sonra yaptirmani tavsiye ederim. Eğer hazırlık yapmak istiyorsan zıbın tulum biberon bez onlardan başla. Karar senin tabiki, benimki tavsiye 💐🩷😊