Boncukk123 Nes7616 son 3 ayda evet öyle oluyormuş canım bende üşütmüyorum çok yemiyorum ona rağmen sürekli istifra ediyorum 🥺 mideme baskı da hissetmiyorum az ye diyorlar inan ki çok az yiyorum ama neden oluyor bilmiyorum
seymasolmaz iremmmuyannn iremmmuyannn hiç yememe rağmen kızıma hamıleyken 42 kilo aldım yapısal galiba oğlumda -15 kılo ile doguma girmiştim oysaki ama kızım suan 8 aylık hiç bir diyet yapmadım şuan 10 kılo fazlam kaldı bi şekilde emzirme dönemin de veriyorsun asla kafana takma hamıleliğinin keyfini çıkar 💖
Ruya5 iremmmuyannn hamilelikte çok kilo almadım. Ama emzirme döneminde deli gibi yedim inanılmaz bir dönem. Ne yesem duymama. Tatlı krizleri 😄
Tlyysf iremmmuyannn ilk gebeliğimde 75 ile hamile kaldım 95 nerdeyse 100 gördüm bebek doğunca evet emzirmek ten 73 bile düştüm 2.5 yaşında oğlum geride almadım kiloyu şu an 2. Gebeliğim o yüzden almaya başlarım artık
hyc1 iremmmuyannn hamile kaldığımda kiloluydum hemen diyetisyene başladım ve 5 6 kg kadar verdim. Şu an 29+5teyim hala o verdiğim kilonun içindeyim yani hamilelikte -5 diyebilirim