iremmmuyannn Doğumdan sonra zayıflamak zor mu herkes emzirirken verirsin diyo ama illaki bekar zamanlar gibi olmayacak sanırım 14+3 (3 kilo ile devam) 52 ile hamile kaldım ve eski kiloma umarım kavusurum herseyden onemlisi sağlıklı doğsun da tabi
mrwseker iremmmuyannn ilk hamileliğim de 9 kilo almıştım iki hafta da hepsi kendiliğinden gitti çok şükür 🙏 şuan 18 haftalık olduk hiç kilo almadım bakalım inşallah almam
Boncukk123 iremmmuyannn 31+1 10 kg aldım daha 62 gün var alırım muhtemelen ama her gün kusuyorum bilemiyorum aldıklarımı en azından vermek istiyorum sağlıkla vereyim istiyorum kusunca sanki günlerce bir lokma yememişim gibi oluyor 🥺
sudedemirr iremmmuyannn maşallah ben hamilelikte 12 kilo almıştım doğumdan sonra ki 3 gün içinde hepsi gitmişti canım
Hey_makaron Oğlumda 16 kilo almıştım 5 kilo anca gitmişti. Şimdi 66 ile hamile kaldım 10 haftalık hamileyim daha kilo almadım ama bulantıli geçiyor bu seferki hamileliğim o yüzden almadım sanıyorum.
Boncukk123 mrwseker emzirdin mi canım, bana da emzirirsen gider hamilelikte aldıkların diyorlar vücuttan vücuda degısıyor mu acaba bazen hiç gitmicek gibi hissediyorum
mrwseker Boncukk123 evet emzirdim çok şükür sütüm yerindeydi oğlumda çok düşkündü onun etkisidir muhtemelen
NGold 27+5teyim 900gram aldım bebeğimde 2hafta önden gidiyor hatta kafaya takmıstım bu durumu ben mi zayıflıyorum hala diye çünkü bebek kilo aldıkca en azından kilomun artması lazım doktorum çok mutlu tabi bu durumdan 😄
iremmmuyannn NGold rahim kan volum artısı memeler bunlar kafadan 4-5 kilo almadım diyenlere inanmıyorum
nununundunyasi NGold kız ne yiyip ne iciyosun öyle o kadar almamak mümkün değil vücut su tutuyor rahim büyüyor göğüsler büyüyor 2 litre kan üretiliyor nasıl 900gr?
mrwseker iremmmuyannn bilmiyorum almadım valla kokulardan nefret ettiğim için sanırım iğrenerek yiyorum yemekleri ilk hamileliğim de de 6.aya kadar almamıştım 6.aydan sonra 9 kilo almıştım
Melek2552 iremmmuyannn bende ilk hamileliğimde 6. Ayıma kadar hiç kilo almamıştım aksine vermiştim çünkü çok fazla bulantı yaşıyordum
NGold iremmmuyannn Yani inanmak zorunda değilsiniz ama niye burada yalan söylesin insanlar sonuçta hamilelikte 500-600kalori fazla yakıyoruz normal beslenmemize devam edersek sağlıklı bi sekilde bebek kilo alır biz almayız
Petek35Ozcan Vücuttan vücuda değişir kimseye inanma ben doğum yaptığım an ne göbeğim kaldı nede kilom emzirmeye ile de alakası yok vücudun kiloyu yakmayacaksa yakmaz yani vucut yapina kalmış birsey
NGold nununundunyasi Başta bulantıdan dolayı biraz kilo verdim ama son 2aydır aynı kilodayım hiç kilo almadım ben de anlamadım 😅 ama bebeğim biraz beni sömürüyor iri 😂
Boncukk123 mrwseker öyle diyorlar canım bir de şekerli şerbetli şeyler yenilip içilmezse çok fark ediyormuş bakalım
Melek2552 iremmmuyannn ilk hamileliğimde 8 kilo almıştım doğumdan 5 gün sonra tartıldım hepsi gitmişti şuan 35+5 haftalık hamileyim 13 kilo almışım bu gidişle doğuma daha da alırım gibi bu gözüküyor inşallah bu sefer de hemen verebilirim