Kızlar 32+4 hamileym artık hastane cantamı hazırlamam gerekiyor biraz uyuşuk davrandım ama fikirlerinize ihtiyacım var ☺️ En önemli şeyler neler sizce , internette baya gereksinim olması gerekiyor baya çok malzeme kıyafet koyuluyor fakat kısa ve öz bilgi verirseniz ☺️ Cok heycanlanıyoruz kac kere acılıp kapanacak cantamız hergün bir eksik cıkacak , düşünecez ama maksat düşüncelerimizi paylaşalımm 🥰
Allah herkesi bir avazda kurtarsın sağsalim meleklerimizi kucagımıza almamızı sağlasın 🙏🏻
    Elifumtt ben de 32. Haftaya girdim ve hala neleri koysam beleri koymasam bilemedim. Bazı listeler çok uzun, onların hepsini koyup koca bir bavulla hastaneye gitmek tuhaf geliyor açıkcası ama sonra da diyorum ki lazım olmasa o kadar insan niye böyle yapıyor herkese doğuma gidiyor sonuçta😅 bazı şeyleri kendimce eledim ama kettle yazan bile var çünkü. Kolay gelsin hepimize ☺️
      Helen aynen insan neyi koyup neyi koymayacagı konusunda şaşırıyor , listeler cok kabarık ama gerekli olabilecek diye düşünüyorum her bir maddenin .Doğum yapanlardan yardım alsak daha iyi olacak sanırsam , tecrübelii anneler bizi bilgilendirinn ☺️
      Elifumtt Arama bölumunden yazarsaniz bir cok ornek bulabilirsiniz forumda bende 32. Haftanin icindeyim hazirlayamadim henuz cantami o sekilde bakarak ortaya karisik birsey yapacagim 😊
        Elifumtt Aynen canim kendimize gore ayarliycaz artik napalim Allahtan artik hersey daha kolay birsey mi eksik şıp diye aliniyor hemen.
        Nursen21 aynen bende başlıyayım diyorum 30.haftadan sonra zamanın nasıl gectiğini anlamıyormuşş insan☺️
          Elifumtt postun arama kısmına tıklayıp aratabilirsiniz daha önce çok hastane çantası konusu açıldı,profilimde ki postlarımda benimde hastane çantamın içindekiler yazıyordu onada bakabilirsiniz
          Elifumtt

Hastane Çantası
          •Anne için;
          - [x] Emzirme atleti *2
          - [x] Emzirme sütyeni *2
          - [x] Göğüs pedi
          - [x] Lansinoh göğüs ucu kremi
          - [x] Lansinoh göğüs ucu koruyucu
          - [x] Lohusa tacı terliği
          - [x] Lohusa sabahlikli pijama takımı
          - [x] Depend
          - [ ] Günlük pijama takımı
          - [ ] Alt çamaşır
          - [ ] Çorap
          - [ ] Bebek çikolatası + kolonya
          - [ ] Nevresim takımı

•Bebek için
          - [x] 10’lu hastane çıkışı
          - [x] 5’li hastane çıkışı *3
          - [x] Zıbın *3
          - [x] Patikli patiksiz alt *3
          - [x] Triko battaniye
          - [x] Pamuklu kundak battaniye (eve gelirken sarmak icin)
          - [x] Penye battaniye
          - [x] Bebek bezi *10
          - [x] Kullan at alt açma
          - [x] Ağız bezi
          - [x] Bir paket ıslak mendil
          - [x] Emzik
          - [x] Biberon (her ihtimale karşı)
          - [x] Puset
          - [x] Yüz örtüsü
          - [ ] Manuel göğüs pompası

Bu benim kendim için hazırladığım liste. 33 haftalığım bu hafta hazırlamaya başlayacağım. Kendine göre eksiltme yapabilirsin burdan ben de eksiltebilirim hatta ama sezaryen olursam ve fazla kalmam gerekirse diye eksiltmeyedebilirim eşim uğraşmasın eve git onu bunu bul al gel bilemeyebilir isimi saglama baglarsam rahat ederim.
            Nursen21 aynen canım cok agırlaşıyorsun yatakta yatarken bile sağdan sola dönmek eziyet gibi 😂