Meryemece Kızlar normalde buzamana kadar benim hiç kusmam olmadı sadece koku hassasiyetim ve tiskinmelerm oldu ara ara sabahları ac karnına miğde bulantım oldu ama bu sabah yani az önce bogazıma takılı bişey var gibiydi miğdem bulanıyordu ve sap sarı kustum cok degil ama su gibiydi yaşayan varmı okudum da safran dıyorlar miğdede oksitlenme gb bişeyler
nuracar026 Korkacak birşey yok cnm safra kusmuşsun yediğin ve dokunan besinlere göre haftada onbeş günde yirmi günde ayda bir çıkarabilirsin safrayı dikkat et ağız içine çıkarırken fazla temas etmesin yakma oluyor sonrasında ağız içinde ben son üç haftayı bekliyorum halen daha kusuyorum başta çok sık oluyordu şimdi onbes günde bir falan oluyor korkacak birsey yok onda
Meryemece nuracar026 ilk oldu zaten dün akşam fazla yağlı yedim pek durduramadım kendimi sanırım ondan 🤪
Yalinn8 Meryemece safra sadece yenilen biseye dayandirilacak bise diil, hamilelikte sabahlari bulantiniz varsa mide bos oldugundan mide özsuyunuz cikar. Hani bundan sonra da olursa mutlaka gecesinde yediginize yormayin, olabilir yani.