Hanifetaskiran Ya hu bu tetanoz ne menem bir şeymiş olduğuma pişman oldum 😞 Sol kolum ağrıyor ve gece sol tarafıma yatamıyorum dört gecedir uyku uyumadım. Şu an ciddi olarak ikinci dozu olmak istemiyorum 😞 Bu bebekler aşı olduktan sonra neden huysuzlaşıyor anladım 😞
Senaben Hanifetaskiran ben hamile lamdan once olmustum bu asiyi. Bi muddet can yakiyor maalesef. Simdi saglik ocagindaki hemsire 14. Haftada ol diyor ama doktoruma soracagm
Elifcik34 Hanifetaskiran canm maalesef öyle ben 1 hafta çekiyorum birde çalışıyorum sık dişini demekten başka elden bir şey gelmiyor.sana tavsiyem ikinci dozu olunca kolunu fazla kullanma boynuna askı gibi dursun.ben öyle yaptım daha kısa zamanda geçti.
TimuinMeliskdem Hanifetaskiran çok geçmiş olsun ben oldum ikinci dozu da çok şükür hiç bi agrım olmadı canım eczacı bana aşı oldultan sonra kolunu ayçiçek yagını pamuga dök sür dedi hem kurutmuyormuş gerilmiyormuş bana çok faydası oldu sizinde aklınızda olabilir
CansuUslanAkta Hanifetaskiran ben de Perşembe günü oldum. O gün hiçbir şeyim yoktu öp ne iyiymiş bu ya demiştim 😀 ertesi gün gösterdi acısını. Aynı şekilde sol tarafıma yatamıyorum ve etrafı kıpkırmızı
Elifcik34 Senaben 14 erken canm ilk gebelikte genelde 19-20.haftalarda olur benim ikinci gebelik olduğu için 28 de vurdu kesinlikle Dr asor
Diamonds Bende birinci doz beş gun agırdı ikinci dozu anlamadım bile bende istemeye iztemeye gittim ikinci aşıya.
Hanifetaskiran CansuUslanAkta ahh zaten ilk enjekte ettiğinde yanmaya başladı sonrası daha feci malum 😢
peperutka Hanifetaskiran Bende bi problem var heralde ilk gun hic acimadi sonraki iki gunde sizladi ama o kadar uykularımı kaciracak bir agri degildi.Ustune bide yogaya gittim 😄