Nazd1 Okadar krem yağ sürmeme rağmen göğüs ve kalçamdaki çatlaklarla başım belada bunlara engel olabilen var mıııı🤦🏼♀️
Deletedmom_99 Nazd1 bilmem göreceğiz bende evde ne varsa onu kullandım. Genetik o. Olacağı varsa zaten oluyor
Nazd1 Deletedmom_99 kız yok annemle konuşuyorum diyo ne sende ne de kardeşinde normal krem kullandım hiç bişey yapmadım çatlamadım diyo. Genetik olsa bişey kullanmayan kadında çatlardı🤦🏼♀️
Nazd1 Dodomom lazer tedavisi ile geçiyor mu nasıl bişey ki bir araştırayım ya duymadım ya da daha önce ihtiyacım olmayınca kulak asmadım belkide🤦🏼♀️
Deletedmom_99 Dodomom kendimi teselli ediyordum. Annem de yok bende de olmaz diye 🤣 hateketsizlikten mi acaba. Annem acayip aktif bir kadın ve çatlağı yok ve hiç bir krem de sürmemiş. Köyde iş tutmaktan kadın kendine bakamamış bile
Nazd1 Deletedmom_99 ben çalışıyorum yani evde değilim sabahtan akşama bende acaba çok ayakta durmaktan mı diye düşünüyorum 😅
Gizema0 Deletedmom_99 hareketsizlikten olduğunu sanmıyorum 21.haftadan beri sadece yatıyorum krem yağ vs kullanmadım ama hiç çatlağım yok 🤷♀️
Dodomom Nazd1 tedavileri var tabiki benim bi ara psikolojim bozuldu araştırdım. İlk gebelikte olmadı bende . 2 ve 3 de oldu şuan .
Deletedmom_99 Gizema0 vucut genetiği ozaman. Dna nız da bir akrabanızın hiç çatlamayan özelliğini taşıyor olmalısınız 🤣 yengem de hiç çatlamadı.
Nazd1 Dodomom ayyy ne iyi oldu öğrendiğim ilk hamilelik olunca bide bakıyorum kuş kadardan deve kuşu kadar olunca çatlakta üstüne eklenince psikolojim alt üst oldu😅