mergms Selamlar ben gaviskonu biraz çok içiyorum galiba 36.haftadayım sizce bir sorun olur mu siz ne kullanıyorsunuz mide yanması için bu dönemlerde artık hiç çekilmiyor
SmyyeIremgul mergms doktorum bana günde en fazla 4 kere alabilecegimi ama zorda kalmadikca icmemem gerektigini bagimlilik yapacagini soyledi o yuzden once sade soda iciyorum gecirmezse ilac iciyorum
buseyusuf27 mergms valla bnım mıgdemı bulandırıyor o ilaç ben kızımda rennie duo içtim 1 yudum şimdi de mıgdem agırıp yandıkca yıne ıcıyorm bı yudum
NNanelimonn mergms bir çay bardağı şekerli su içerseniz geçecektir yanmanız benim ilk gebeliğimde şurubun kesmediği yanmayı o kesmişti bir anda hem de🥰
mergms SmyyeIremgul benim galiba bağımlılık haline geldi haftada bir paket bitti başka türlü geçmiyor yanmalarım
SmyyeIremgul mergms evet bagimlilik olmus olabilir doktorum bana ilk siseyi 2 ay once ki kontrolumde yazmisti o daha yeni bitti 2. Siseyi henuz acmadim bile sade soda gecirmezse iciyorum bence doktorunuza danisin bu durumu ona gore onlem alinir en azindan
Dra1 @“mergms” bende gaviskon kullanıyorum miden yanmadan önce almalısın doktorum bana öyle dedi yanmadan alırsan günde iki defa işe yarar yandıktan sonra pek işe yaramıyor
Betul-97 mergms 19 haftalık oldum gaviscon içiyorum ama geçirmiyor doktoruma sordum aç karnına 2 kaşık iç rahatlarsın dedi gerçekten de rahatladım bir de öyle deneyin