bekarken zayıftım calıstıgım iş yerı gıda sektörü üzerine ıdı, 6 ayda 63 den 83 e cıktım bı sene kadar bu kılo da kaldım. Sonra kılo verdim nasıl kılomu koruduğumu hatırlamıyorum ama sanırım beceremeyıp 56 lara kadar düştüm. sonra evlendım fast food yıye yıye 1 ayda 56 dan 61 e yükseldim ve hamile kaldım. Hamileliğim ılk 3 ayı hıc kılo almadım sonrakı ay da yemegı abartarak bır ayda 10 kılo alıp 33 hafta doğurup 92 kılo ıle doğuma gırdım.( 38 gorseydım 110 olurdum herhalde) doğumdan sonra yıne hayvan gibi yemeğe devam edip 78 e düşüp 81 ı gördüm takı bebegım vefat edene kadar. Oğlumdan sonra hızla kılo verip evde yalnız kaldıkça yemeğe vurup 80 küsürlere geri cıktım. Ama yok böyle yeme şekli kahvaltı meyve öğlen akşam yemeği gece 12 de büyük boy 2 adet pızza yarım paket patlamış mısır cıkolata abandıkca abandım. Sonra ıkıncı çocuğa karar verince adetımde bozulma oldu nur topu gıbı pcosluymusum. Kılo vermeden regl düzelmez duzelmeyınce de hamıle kalamazmışsın. Aralıkta diyet spor yürüyüşlere başladım 80 kusurlerden ayan 57 kılo oldum. 1200 kalorı ıle beslendım ve her gün 10 bın adım attım. Ve hala 2 haftadır kılo vermeye devam ediyorum 59 dan düştüm bu kılolara ve ben kılo almakta vermekte ıstemıyorum sabıt kalmak ıstıyorum. Beslenmemı arttırdım 1800 kalorıye çıkarttım bugün ıtıbarı ıle yuruyusu de Kestim ve aynı zamanda da korkuyorum gerı kılo alırım diye bu kılodan yukselırım dıye. Bana yardımcı olur musunuz ben kılo mu nasıl koruyayım.
Postumu yanlış anlamayın lütfen bende kılolu bi ınsandım ve gerçekten vermek çok büyük ırade ıstıyor kesınlıkle amacım kılo takıntısı olan kımseyı üzmek degıl
Of ne almak ne vermek ıstemıyorum eskı rutınde devam edınce verıırm dıye korkuyorum beslenmeyı arttırınca alırım diye sanırım kılo vermekten çok korumak zor zaten kılımı arttırayım diye meyve tüketeyım dedım onu da yaparım ıftardan sonra mıdem patladı tabağım bıle bıtmıyor