Galya15 Kızlar her akşam yemeğinden sonra ağzımın tadı zehir gibi oluyor 15 haftalığız artık değişmedi 8. Haftada başladı bu durum
Lutfiye20 Galya15 sakız çiğnemek zorunda kalıyorum sürekli düzelsin diye çiğnemeyincd çok kötü oluyor ağzımın tadı
eedahadahanasilsiniz 24 haftalığım hala aynı. Özellikle mayali şeyler yediğimde demir gibi bi tad kalıyor
eedahadahanasilsiniz Galya15 ilk gebeligimde böyle değildim ama bunda yemek zorluyor beni. İşte gebeliğe göre değişiyor maalesef
Galya15 Sadeceanne2 Oo balayı ayı dedikleri ayları bu durumlar mı bitiricez 😓 midemde çok şişiyor benim sanırım mide sıkıntısından böyle oluyor
Amine_Sultan Galya15 evet ilk haftalar çok yoğun oluyor ben sabah akşam tüm gün onunla uğraşıyordum gitsin diye sürekli bişeyler atıştırıyodum ama nafile bi zaman sonra geçiyor
Aysemirac Galya15 24 haftalığım halen aynı ağzımdaki kötü tattan dolayı hiç birşey yemek istemiyorum yediğimden zevk almıyorum geçmiyor bir türlü
Galya15 Aysemirac bende öyleyim ne olacak bilmiyorum 😓 bir şeyi canım çok istiyor mesela yiyorum sonrası zehir