Dost12 Hanimlar merhabalar tüp bebek sürecindeyim carsamba yumurta toplancak.. Sizlerin kac yumurta toplandi kacinci güne geldi merak ediyorum. Benimle paylasirmisiniz?
Motherbabys Dost12 Merhabalar ilk önce hayırlısıyla sonuçlansın.Benim 2 yumurtam vardı tedaviyle 5 e yükseldi 1 tanesi gelişmedi kalan 4 taneyi genetik teste gönderdik 2 si sağlıksız geldi 5. Gün embriyosuydu 1 ini transfer ettirdik tuttu 17 aylık oğlum 1 taneside merkezde donmuş şekilde bekliyor
Hilal1407 Dost12 benimde geçen ay yumurta toplama işlemim oldu şuan rahim dinlemdirme yapılıyor 23 yumurtam toplandı benimde
Gul616161 Dost12 merhaba yumurtanızı adetinzün kaçıncı günü topluyorlar. Bende iğnelere bugün başladım
Mervelouse Dost12 merhaba benim dün 8 yumurtam toplandi, bugün aradilar 7 tanesi uygunmuş. Perşembe günü tekrar arayacaklar merakla bekliyorum. Bana doktorun söylediğin önemli olan miktar değil kalite. Umarım hepimizin gönlüne göre olur 🙏
Bbdk Motherbabys hayırlı olsun bende şuan sürecin başındayım benımde 5 yumurtam görünüyordu bugün e2 değerim 315 görünüyor sizinde kontrol edilmiş miydi
Dost12 Motherbabys ah negüzel rabbim banada nasip etsin🤲🥺benim Doktor 15-20tane var dedi. Cok korkuyorum 5gune gelmez diye. Ardindan genetige gidicek🥺
Dost12 Hilal1407 ah negüzel ya yumurta toplami sonrasi agri oluyor mu? Benim carsamba toplancak 15-20tane var gibi dedi 🥺
Bbdk Bende şuan iğne kullanıyorum 5 yumurta görünüyor yarın tekrar gidicem kontrole bakalım inşallah güzel sonuçlar alırız. Sizinde e2 değerinize bakıyorlar mı sürekli
Motherbabys Dost12 Gelir gelir stres yapmayın ALLAH ın izniyle hersey güzel olsun bebişler gelsin sağlıkla ☺🤲
Hilal1407 Dost12 fazla olması önemli değil canım kaliteli olsun yeter fazla kafana takma. Zaten anestezi veriyorlar uyandığında sadece o günluk adet sancisi gibi ağrın oluyor o kadar. Bide kabızlik sorunu oluyor dikkat et şimdiden kayısı suyu filan iç kabız olmamaya çalış ben çok kötü olmuştum
Dost12 Gul616161 Ben Adetin 3cü günü gittim ogün de igneye basladim toplama bugün tam 11gün oldu. Carsamba yumurta toplancak insaAllah
Dost12 Merveaskin19 merhabalar genetige gitme sebebi kromozom bozuklugu oldugu icin bende. Esimde Genetik sorunu yok..