Bebek35bebek İzmirde şehir hastanesine gidip memnun kalan var mı gittiyseniz hangi doktor 5 haftalığım ilk muayeneme gideceğim ama hiç bilmiyorum yada siz hangi hastaneye gidiyorsunuz izmirde olan hamişler
Derinalya35 Bebek35bebek Kemalpaşa devlet hastanesine gidiyorum özelden farki yok doğum da odalar tek kişilik televizyonlu ozel tuvaletli vs
Merveee1996 Bulgurunannesi şimdilik memnunum zaten ben doktorumu değişmiştim bakalım bu gittiğimde soruma cevap alabilecekmiyim 2 hafta önce gittiğimde bi soru sordum cevap bile vermeden başka hastayla ilgilendi
Bebek35bebek Derya3792 çok teşekkür ederim orası bize uzak maalesef ulaşım açısından yakın olması çok daha iyi 🐣
1beyza- özel düşünürseniz medicalpoint volkan emirdar gibisini bulamazsiniz suan muayene ücreti 2350 ama böyle bi doktor yok o kadar iyi
Bebek35bebek Derinalya35 aaa çok güzelmiş çok şanslısınız o zaman kemalpaşa izmire uzak kalıyor ama biraz
Leylasezerleyla B Buca özel Tınaztepe hastanesi Aylin barbarosa gidiyorum .İlk hamileliğimde aynı doktordu,2.de de
Derinalya35 Bebek35bebek yani biz de cok yakin sayilmayiz ama en azindan diger hastanelerden daha daha iyi
Bebek35bebek Derya3792 daha yakında seçenekler var ege uzak kalıyor çiğlide bir doktor buldum ona başlıyacağım 🐣