Gizemcekinmez Hamilelikte çatlak oluşumu oldumu kızlar ben ne yaptıysam hiç biri fayda etmedi çatlak patlak yusyuvarlak oldum 🤣😂
hunilimom Gizemcekinmez ilk gebelikte 12. Haftada başladım çok hızlı kilo aldım neler neler sürdüm yağlar kremler ballar sütler 😂😂 ama gel gör ki bel kısmı çatladı sadece 2. De arada valla aklıma geldikçe sürdüm Nivea nin nemlendirici catlamadim hiç 8 kilo aldım onda
mavikalpvemavikalp Gizemcekinmez benim ilginç bir şekilde vajinamda çatlak oldu göbeğimde hiç bişey yok ama vajinamın tam üst kısımları çatlak patlak🥲
mutlubibekleyis dördüncü aya girince hindistan cevizi yağı veya bio oil i her akşam sürmeye başladım, yedinci aydayız henüz çatlamadık inş böyle devam eder 🥶🌝
Gizemcekinmez mavikalpvemavikalp ilk defa duydum olabiliyor ya bende ilk aylardan başladım hep yağ sürmeye kayınvalidem özel çatlak kremleri getirdi ama zaten işte son aylarda biran da çatladı benim göbeğim ve ben o kadar çok kiloda almadım
Suey Ben kremle yağla alakalı olduğunu düşünmüyorum dünya para verdim en iyilerini aldım yine de çatladim kesinlikle genetik..
Tlyysf Suey ilk gebeliğimde hiç çatlak olmadı az bi karın alt tarafında oldu 2. Gebeliğim 14 haftadayım çatlamaya başladı farkedimnce 3 gündür zeytinyağı sürüp geziyorum evde pehlivan gibi güreş yapacak gibi😂😂😂
tugce_061 Gizemcekinmez Biz 26.haftamiza girmiş bulunmaktayız henüz çatlamadim ekstra birşey yapmıyorum 🙏🏻insAllah böyle devam ederiz arada nadir nemlendirici sürüyorum bebiş hareketlerinden kaynaklı gerilme hissedersem
Tlyysf Gizemcekinmez benimde ilk gebeliğimde hiç çatlak olmadı az bi karın alt tarafında oldu 2 gebeliğim daha 14 haftadayım ama kaşıntı çatlak oluşmaya başladı çatlak bakım kremlerin fiyatları çok uçuk geldi evde bi tanıdık dan saf zeytinyağı alırız vardı onu sürüyorum 3 gündür sabah akşam umarım önler ya oruç nedeniyle iftar sonrası suya yüklendim çok gerildi ya bebekten bilemedim🥺
Deletedmom_99 Gizemcekinmez eyüp sabri tuncerin bi kremi varmıştı evde onu kullanıyorum 🤣 19 haftalığım
Deletedmom_99 Gizemcekinmez herkes bi yağ önerdi. Fiyatlara baktım uçuk. Zaten çatlayacağı varsa çatlıyor. Evde ne varsa onu kullanıyorum. O bitince zeytin yağı sürerim heralde. Göbişim çok tüğlendi. Normal mi bilmiyorum. Böyle giderse ağdalık olcam 🤣
Gizemcekinmez Deletedmom_99 normal normal tüğlenmesi çok şükür o yönden şanslıyım tüğlenmedim öncesinde de lazer yaptırıyordum şükür şimdi de çıkmıyor çıkarsa da 3-4 tane onuda affedersiniz özür dileyerek söylüyorum çekince geliyor zaten o yönden rahatım