damlalmila2017 Kızlar bugün 4+1 iz. Cuma günü 61 betayla öğrendim. Perşembe günü randevum var. Sizde durumlar nasıl? Keseyi gördünüz mü? Gördüyseniz ne zaman gördünüz?😍
Beren01_ Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah 😇🙏 bizde bu mart ayında doğum olmasını bekliyoruz herkesin yolu farklı 😅🥰
Minikcicek Pembesarelle2 merhaba siz de bebek göründü mü ? Bende. 5+3 de kese göründü 10gün sonraya doktor cağırdı 6+5 e denk gelicek sanırım
Pembesarelle2 Minikcicek 5+3′de benimde kese göründü 10-15 gün sonra kalp atışı işin çağırdı 29 Marta randevu buldum şuan 6+2 gittiğim de 7+6 olucam
damlalmila2017 numix inşallah bende perşembe 4+4 e geliyor kontrole gidicem gözükür mü bilmiyorum ama genel kan tahlili için gideceğim.
Hilalsydn Bende bu ay öğrendim 38 betayla fakat biraz düşük dediler haftaya pazartesi tekrar kan vericem umarım her şey yolundadır lütfen bana da dua edin ❤️🙏🏻
numix Hilalsydn ben de 40′la öğrendim önemli olan 2 günde bir 2 katına çıkması. Kan verin kontrol ettirin🥰 hayırlı olsun
Hilalsydn Allah razı olsun sizinde hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah ❤️😘
Gunni numix hayir ilk ogrendiyimde sadece birkaç test yaptırmaya gittim. Doktor daha erken olduğunu 7. haftada gelmemi soyledi