Nalinnn14 Ecemece0 23 haftalıkken yaptırdım bu cuma da ikinci dozu yaptıracağım 27. Haftada ben en son liseye geçerken olmuştum 12 sene olmuş o yüzden iki doz olacağım
Parlakbrc 2.dozu cuma günü yaptırdım ve hastanelik oldum yüksek ateşten titremeyle başladı tüm gece hastanede kaldım aartık ne vurdular bilmiyorum ilkdozda böle bir sıkıntı yaşamamıstım
dnzasl Parlakbrc Merhaba aşıyı olmak için aile hekiminden randevu mu almak gerekiyor.Beni hiç aramadılar aşı için sağlık ocağından
Kbrbydk Parlakbrc aynısı başıma geldi. Perşembe ikinci dozu oldum. Cuma akşamı başladı hastalık. Haftasonu acillik oldum. Nasıl birseydi bilemiyorum hala duzelmedim.
dnzasl Ecemece0 Telefonla aradım onu da açmadılar . Yarına aldım randevu aile hekiminden yazarım size de durumu.
Buse344161 Ecemece0 20+4 yarın yapdıracağım 1 doz olacağım sadece yan etkilerini ağır yaşıyorum vurulunca tedirginim dedim doktorum da en azından bir doz ol dedi oyüzden 1 doz yarın vurulacağım birdaha olmiyacağım😳🙄
Sm0666 Aşıların arasında tam 1 ay olması gerekiyor ben ilk dozu oldum ikincisi bayramdan sonraki pazara denk geliyor kızlar bilen var mı acilden mi yaptırmam gerekiyor
Ebruucar Ecemece0 hamile kalmadan 3 ay önce iş için yaptırmıştım o yüzden hamilelikte gerek duymadım yaptırmadım. 30+2 deyim yaptırmayı da düşünmüyorum şimdilik.
dnzasl Parlakbrc aynen öyleymiş ama benim kaydımı kaybetmişler sistemde çıkmadı. Aşıya gidince şaşırdılar.