Pinkk444 Kızlar 9 haftalık hamileyim 2 keredir rüyamda erkek bebek görüyorum. Var mı böyle rüyasında görüp cinsiyeti aynı çıkan ? Rüya bazen tersine çıkar diyorlar kızın olucak falan diyorlar sizler rüya gördünüz mü aynı mı çıktı cinsiyeti yazar mısınız?
obirannea Pinkk444 bende erkek gördüm daha cinsiyet belli değil oğlum olmuştu adını kerem koymuştuk çok tatliydi🙂
momofmychildren Pinkk444 ilk kız gördüm hatta ismini bile sonra erkek gördüm onun da ismini gördüm ama kızım olacak 🩷
Liyamm1 Pinkk444 ben kiz cocugu gordum ama erkek ismi vardi o yuzden bilemedim😂😂 ama içimde hep erkek hissi vardi yüzüm güzelleşti ordan cevrem anladi erkek oldugunu ve oğlum olaçak insAllah 💕
Nezahatozen Kızımda rüyamda hep erkek görmüştüm kızım oldu bu sefer de mavi renk elbise giydim bakalım nasip ne olacak
Ygmr01 Pinkk444 ben iki kere erkek gördüm. Ama ikisinde de benim çocuğum değildi. Başkasınındı biri tanıdık yakın. Diğerini tanımıyordum. Ama ben hep hamileydim rüyamda ikisinde de.Neyse doktor erkek dedi. Bilmiyorum ne kadar inanırsanız artık cevaplamak istedim. Çünkü ben pek inanmıyorum rüyalarım hiç çıkmaz
esraaaes Pinkk444 ben hep kız çocuğu görüyordum son ayimizdayiz hala rüyamda kız çocuğu görüyorum ama oğlum olacak 😅
Semyil Pinkk444 ben hamile kalmadan önce rüya gördüm biri bana hamile olduğumu ve bebeğimin erkek olduğunu söylüyordu. 1hafta sonra hamile olduğumu öğrendim ama cinsiyet kız 😂
Tugceau Pinkk444 ben erkek gördüm rüyamda tam ultrason görüntüsüydü 2 hafta sonra kızım olacağını öğrendim :) tersi çıktı yani