Meralim09 6 aylıkken erken doğum riski olabiliyormu acaba yasayan varmi hepimizin evlatlarim allahim sagsaglim dunyaya gelmeyi nasip etsin
Deletedmom128 Meralim09 24. haftaya kadar düşük, 24. haftadan sonra erken Doğum olarak adlandırılır. Erken Doğumun sebebi, lekelenme, plesentanın ayrılması, plesenta etrafında kanama, suyun azalması, boşalması, enfeksiyon vs olabilir.
Roseninmelekleri Meralim09 var cnm malesef 20 haftalikken kanda bi anda enfeksiyon cıktı 5 gun hastanede kaldim şuan yatıyorum evde 27 ci haftaya girdik şükür heran erken doğum tehlikem var duâ ediyorum başka bişey elimden gelmiyor zor süreç ve ben miniklerimi sağlıkla kucağıma alcağım rabbim hepimizin yardımcısı olsun 🙇♀️
1850 Meralim09 bir sürü nedeni olabılır mesela benım ara ara leke seklınde kan gelıyor oyuzden erken dogum riskim var . Suam 35.olduk ama he bır rısk söz konusu
NeeSalman Benimde vardı o haftalarda ve çok korkmuştum rahim ağzımda yumuşama vardı. Progestan kullandım ve dinlendim geçti.
Muwahhide 24 hafta içindeyken yattım hastaneye , çamaşırıma bir anda kanlı su geldi avuc içi kadar . Hemen acile koştuk. Bir parmak acıklk var dediler , bebeğin kalp atışları suyu gelişimi iyiydi ama baş gelişti hala öyle. Üstelik serklajlıyım. Yarın 25. hafta oluyoruz inşallah aynı şekilde ilerliyoruz , kan , idrar tahlilleri yapılıyor sürekli enfeksiyon var mı diye , 2 doz ciğer geliştirici yapıldı nidalat başlandı cumadan beri bir kere endol verildi kasılmalar icin bunlar. İnşaallah herşey yoluna girer bebeğim biraz daha dayanır dua edin nolur. Allah tamamına erdirsin hepimizinkini inşallah. 🙏
Zhraaltun Muwahhide insllh zamnnda gelir canm ama bolca dinlemen lazm mumkunse safce wc ye kalk yat gep bnde oyle yapyrm
Muwahhide Zhraaltun öyle yapıyorum canım hastanedeyim zaten yataktan wc ye sadece. Koridora bile çıkmıyorm.