_Minik_ Eminesahin1 ateşin varsa parol içe bilirsin, bol sıvı tüker. Bal, limon, ılık su iyi geliyor. Limon da kendi başına çok iyi gelir ama mideni rahatsız etmesin diye çok tüketme
Canan-06 Eminesahin1 bol sıvı tükettim parol name limon içtim geçmedi 2 gün önce serum taktırdım hastanede hala gribim 🤦♀️
Boncukk123 Eminesahin1 içmedim. Ihlamur içtim bogazımı sıcak tuttum bir de portakal limon taze zencefili soyup biraz su ekleyip robottan geçirdim içine birazcık bal kattım o şekilde içiyordum ıkı günde bir
06Pembemavi80 Eminesahin1 bende çok zor atlattım sabah akşam parol içtim valla. Meyve çok tüketin. Limonlu çay içtim . Et suyu falan çok zor atlattım geçmiş olsun 🤕
Sakura-12 Boğazimda enfeksiyon çıktı 19 haftalık gebeyim sağlık ocağı antibiyotik olarak augment diye bir ilaç verdi kullanmamda sıkıntı olurmu bilemedim
Eminesahin1 Bende nane limon içiyorum burun akıntısı ve tıkanıklığı var tuzlu su yaptım onu sıkıyorum
Eminesahin1 06Pembemavi80 ilaç içemeyince geçmiyor benimde yeni başladı da başından önlem alayım dedim