Songulllll Herkeze iyi geceler ben 22 haftalık gebeyim ilk bebeğim olucak inşallah bi erkek bekliyoruz ama isim bulamadım hem dine uygun hem de havalı bi isim olsun istiyorum bana yardımcı olabilirmisiniz 😊🙈🧚🏻♀️
Bskrt Songulllll umeyr çok hoşuma gidiyor benim, oğlum olursa Umeyr Hamza istiyorum 🥰 Mirza da çok güzel hükümdar soyundan gelen demek anlamı
Nazife86 Songulllll öncelikle Allahim sag saglim kacaginan almayi nasip etsin Salih güzel ve sakin, Eymen cennet kapısı, bunların dışında Tekin, Emre,Soner, Taylan, Tolga e Barış hoşuma gidiyor insallah bulursunuz en kısa zamanda daha bizde karar veremedik 🙈
asilsmom Ben hep oglum olucak saniyordum ama kizim oluyor insallah❤️🤲🏼🙏🏽 Favori isimlerim; ayaz, mert, çınar, aslan, demir, kerem🙏🏽
Songulllll Nazife86 âmin teşekkür ederim iyi dilekleriniz için inşallah gönlünüze göre isim bulursunuz 😊
Deletedmom831 @Songulllll Arda (oğluşum ismi ) , Alaz efe , Yiğit ali , Bulut , Eymen , Yamaç , Çağan , Uras Arden ❤️ Yani favorilerim şuanlık bu kadar oğlum olsa hepsi bu isimlerden olurdu 👌😍