Deletedmom_89 [](https://) Kızlar lütfen cinsiyet tahmini yapar mısınız bugün doktora gittim 12-5 haftalık ama cinsiyetine bakmadı devlet hastanesinde biraz geç bakıyorlar özel olmayınca ama çok merak ediyorum elimde değil
Ftsxfrt Deletedmom_89 burdan öğrendiğim kadarıyla erkek kess yuvarlaksa kız fasulye gibiyse erkekmiş benimkide erkek kesemde böyle ❤️🤣
Deletedmom_89 aslii57 kız çok İstiyorum rabbim hayırlısını versin ama hep içimden kız geçiyor bir oğlum var çok şükür Buda kız olsa 😅
Ftsxfrt Nerde yaşıyorsun bilmiyorum ama devlet beş para etmez hmileliğimden bu yana 2 def gittim biri muayne biride sonuç almayaydı beş para etmezler
Gizemcekinmez Ftsxfrt ama her devlet aynı değildir ki nice güzel doktorlar var bence şans meselesi yani araştırmayı da iyi yapılması gerekiyor
Sevo1808 Bebeğim kendini göstermedi Kemik yapısına göre cinsiyet tahmini yaptı doktor sizce doğru mudur?
ayanarta1 Gizemcekinmez kesinlikle katılıyorum devlet hastanesi için sürekli böyle genelleme yapılması çok yanlış geliyor bana. Ne alim doktorlar var devlette