Senoss Bu sorunun Cevabının kişiden kişiye değişeceği kanısındayım... sezeryanda ameliyatı yapan doktorun uzman tercihen prof olması çok aşırı önemli... bildiğim şey bu... işinin ehli olmalı ehil olmayan kişiler tarafından yapılan sezeryanda sıkıntılar çok oluyor... dikişler enfeksiyona yatkın hatta açılmalar vs vs... doktorunuzu iyi seçin bu 1.
Spinalde kahve çikolata vs dediler... asla baş ağrısı yaşamadım 24 günlük anneyim... 1 kez bile ağrımadı..buda dozla alakâlı sanırım
İğne acıyormu aşırı saçma bir soru😁 iğne işte damar yolu açtırdınız demi yada iğne oldunuz yani iğne işte... ben hissetmedim bile....
Sonda asrın icadı çok sevdim ben😁 1 gün boyunca durup beni ha bire kalkmaktan kurtardı takılırken uyuşuktum çıkarırken anlamadım bile....
Dikişlerim estetik dikiş oldukça aşağıdalar 24.günde nerdeyse kaybolacaklar...hızlı iyileşme için protein destekli beslenme tavsiye ederim..
İlk 7 gün.... dikiş ağrısı yok ama ayakta durunca dikişlerdr değil ama bir tık üstünde yanma oldu brndr sanki ütü ile yakılmış gihi bir yanma ayağa kalkmazsam çok ama çok iyidim gün be gün hızla iyileşiyorsunuz zaten... 7.günden spnra artık normale dönme başlıyor dediğim gibi ben ağrı asla yaşamadım doktorum çok iyidi Allah ondan razı olsun 14.günden sonra artık tamamen normale dönmüştüm ben umarım sizinde öyle olur...